Închide meniul
EXCLUSIV

Ionel Ganea, declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă: „I-a adus chiloți de damă! Poate se dă și cu ruj!”😂😂😂

Cosmin Olteanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 21:03

Ionel Ganea, declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă: I-a adus chiloți de damă! Poate se dă și cu ruj!”😂😂😂

Ionel Ganea, declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă

Ionel Ganea și Ovidiu Burcă / hepta

  • Ionel Ganea, declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă

Ionel Ganea, fostul internațional român, a avut o declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, în timpul partidei amicale dintre Dinamo și CS Păulești, Vali Lazăr a aruncat două perechi de chiloți spre banca dinamovistă. Cel vizat a fost Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, care se află într-un conflict cu jucătorul celor de la CS Păulești.

Ionel Ganea, declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă

Ionel Ganea a avut o reacție amuzantă, după ce a văzut modul în care Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă.

Reclamă

„Ce să zic… Ceva o ști Vali Lazăr. I-a adus chiloți de damă, nu de bărbat. Știe el ceva! Poate se dă și cu ruj!”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Vali Lazăr s-a despărțit de Dinamo, la începutul acestui an, după un scandal cu Ovidiu Burcă. La scurt timp, fotbalistul, în vârstă de 33 de ani, a semnat cu CS Păulești, echipă aflată în Liga 3.

Reclamă

Gabi Tamaș nu este de acord cu gestul lui Vali Lazăr

De cealaltă parte, Gabi Tamaș (39 de ani) „l-a mustrat” pe Vali Lazăr, considerând că gestul acestuia, de la amicalul cu Dinamo, este inadmisibil.

„Şi pe mine m-a luat prin surprindere. Nu credeam că un jucător de fotbal poate să facă aşa ceva. Zic că este prea mult pentru fotbal, e ca şi cum nu respecţi meseria. Nu e vorba de gest, că şi pe mine m-au dat unii afară, m-au luat înapoi, m-au trimis nu ştiu unde, dar n-aş putea să-mi permit să fac un gest aşa cum a făcut el.

Treaba lui, trebuie să îşi asume ce a făcut. Îmi pare rău pentru el, era un jucător bun, cu calităţi. Păcat că alege să facă aceste gesturi”, a spus Gabi Tamaș.

Reclamă 4 / 0/3
  • 49 de ani are Ionel Ganea

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo