Închide meniul

Ionuţ Negoiţă răbufneşte: "Nu văd de ce aş rămâne captiv din obligaţie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 9:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Ionuţ Negoiţă răbufneşte: "Nu văd de ce aş rămâne captiv din obligaţie"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuţ Negoiţă a răspuns atacurilor venite în ultima vreme

Fotbaliştii nu au mai jucat amicalul cu FC Voluntari ca formă de protest pentru că nu şi-au primit salariile

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ce s-a întâmplat ieri, ce aş putea să vă spun, parţial să zic că ar putea avea dreptate, dar totuşi sunt dezamăgit de multe chestiuni. Da, ok, nu şi-au primit banii, avem restanţe. Nu e adevărat că nu şi-ar fi primit pe anul ăsta. Din câte ştiu, ianuarie e platit", a spus Ionuţ Negoiţă într-o intervenţie la Pro X

Ionuţ Negoiţă: "Nu văd de ce aş rămâne captiv din obligaţie"

Aşa cum a mai spus în nenumărate rânduri, Ionuţ Negoiţă vrea să părăsească echipa. Negocierile cu spaniolii reprezentanţi de Juan Jose Melero Marin încă n-au picat, dar garanţia de 500.000 de euro n-a ajuns încă în conturile lui Dinamo. 

"Sunt proprietarul că nu am de ales, dar eu nu mai sunt proprietarul echipei de mult. Nu mai sunt la curent cu ce se întâmplă. Nu văd de ce aş rămâne captiv din obligaţie sau cu sila. Le-am spus că fac tot ce pot să se ia licenţa, le-am zis şi suporterilor. 

Aş vrea să dezmint, am văzut o cretinătate cum că ar fi intrat vineri cei 500.000 din înţelegerea cu spaniolii. Nu au intrat banii! A fost făcută promisiunea către jucători că vor primi banii săptămâna trecută, pentru că se miza că intră banii de la spanioli", a mai spus Negoiţă pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și