Închide meniul
Foto

Iubita lui Octavian Popescu este noua „bombă sexy” de la FCSB. Alina e studentă şi arată superb

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 10:52

Iubita lui Octavian Popescu este noua „bombă sexy” de la FCSB. Alina e studentă şi arată superb

Instagram

Octavian Popescu, alături de iubita sa

Iubita lui Octavian Popescu este superbă. Tavi Popescu a impresionat în acest sezon la FCSB, devenind unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Puştiul de 18 ani se mândreşte şi cu iubita sa, care este de o frumuseţe răpitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina este studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi este cea care are grijă de Octavian Popescu. Aceasta este cu ochii pe meciurile celor de la FCSB şi, mai ales, pe iubitul său. De altfel, aceasta şi-a arătat dragostea faţă de Octavian Popescu şi pe reţelele de socializare.
Love you, Octavian Popescu (n.r. – Te iubesc, Octavian Popescu)„, a postat, la un moment dat, Alina în timp ce rulau imagini cu iubitul său din timpul unui meci la FCSB.

Alina este „condamnată” să aibă grijă de Octavian Popescu pentru ca randamentul fotbalistului să fie la cel mai înalt nivel. De multe ori, Gigi Becali a dat vina pe iubitele jucătorilor în momentul în care aceştia nu mai erau în formă. Cele mai cunoscute exemple sunt Mihai Costea, care a avut o relaţie controversată cu Daniela Crudu, şi Cristi Tănase, care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie.

Iubita lui Octavian Popescu este superbă. Fata face senzaţie pe internet

Octavian Popescu este unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Patronul FCSB visează să ia pe el 100 de milioane de euro. Mai mult, Becali l-a comparat pe Tavi Popescu cu Neymar şi Messi.

Tavi Popescu la ora asta este mai tare decât Man şi Coman. E jucător de geniu, fenomen. Spuneam de Messi şi Neymar că joacă îngerii, că e imposibil ca omul să joace aşa. Aşa şi cu Tavi Popescu, joacă îngerii pentru el. E jucător care nu se mişcă fără 100 de milioane de euro. Ştiţi de ce? Pentru că se naşte unul ca el la 30, 40, 50 de ani”, spunea Gigi Becali, în trecut, la Digisport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și