Închide meniul

Iuliu Mureșan se amuză pe seama lui Gigi Becali: ”Pe mine mă distrează tot mai mult. Banii lui prindeau bine”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 aprilie 2020, 10:09

Iuliu Mureșan se amuză pe seama lui Gigi Becali: ”Pe mine mă distrează tot mai mult. Banii lui prindeau bine”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, caracterizat de un rival din Liga 1

”Eu îl respect pe Gigi Becali, a făcut multe în fotbal, a investit mulți bani, a ținut fotbalul românesc, ăsta e adevărul, a investit mulți bani cumpărând jucători, chiar și de la CFR, bani care întodeauna îți prindeau bine la momentul respectiv. Mie mi se pare haios, simpatic și nu vreau să spun mai multe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe mine mă distrează tot mai mult, îl iau ca atare și nu am nici un resentiment față de dânsul, îl respect și e bine că mai există și oameni ca el, care au investit așa mulți bani în fotbalul românesc, că investind la Steaua a investit și la 5-6 echipe din campionat tot timpul”, a spus medicul Mureșan, pentru ProSport.

Gigi Becali ajută cu bani și în lupta contra coronavirusului

Omul de afaceri este implicat în lupta contra Covid-19. Becali a ajutat mai multe spitale cu aparatură. ”Matei Balș” a fost mobilat complet de șeful de la FCSB.

Ionuț Luțu este cel care se ocupă de donații, după ce Gigi a ales să nu mai iasă din casă. Pentru ca lucrurile să meargă de la sine, Luțu este ajutat de o contabilă și un avocat. După ce hârtiile sunt rezolvate și primește aprobarea lui Becali, acesta face comanda.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și