Închide meniul

Jucătorul care poate aduce falimentul lui Dinamo! Are un salariu uriaş, mai mare decât vedetele lui FCSB. DDB se roagă de el să nu meargă la FIFA

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 5:40

Jucătorul care poate aduce falimentul lui Dinamo! Are un salariu uriaş, mai mare decât vedetele lui FCSB. DDB se roagă de el să nu meargă la FIFA

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rene Roman Hinojo poate deveni coşmarul lui Dinamo

Portarul spaniol, Rene Hinojo, în vârstă de 37 de ani, a jucat doar două meciuri la Dinamo, dar poate aduce falimentul clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rene Hinojo a semnat un contract în valoare de 450.000 de euro cu Dinamo

Acesta a devenit deja jucător liber de contract, dar vrea să primească şi compensaţii. Salariul cu care a fost angajat Hinojo în toamna anului trecut este unul uriaş: 25.000 de euro pe lună. Iar durata contractului a fost de doi ani.

Nici măcar vedetele lui FCSB nu sunt plătite atât de bine. Tănase stă cel mai bine la acest capitol la echipa patronată de Gigi Becali, cu 19.000 de euro pe lună. 

DDB nu a reuşit să îl convingă pe Hinojo să plece fără niciun litigiu contra lui Dinamo, scrie gsp. Dacă va avea câştig de cauză la FIFA, ibericul ar putea încasa 450.000 de euro! Mai bine de jumătate din suma pe care fanii au promis că o vor aduce din două contracte de sponsorizare.

Ioan Andone: "Fără suporteri, cred că Dinamo era desfiinţată acum"

Dinamo are mari datorii şi este ameninţată cu falimentul. Fost jucător şi antrenor în "Ştefan cel Mare", Ioan Andone l-a criticat dur pe Pablo Cortacero.

Reclamă

”Nu știu care a fost interesul, să falimenteze Dinamo, ceva interese au fost acolo sau oamenii nu s-au priceput. Hai că poți să minți o lună două, treci, dar nu poți să minți șase luni. Fără suporteri, cred că Dinamo era desființată acum”, a declarat Andone.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și