Închide meniul

"La câte probleme au fost, mă tem!". Dinamoviștii au emoții că nu vor primi licenţa pentru sezonul viitor din Liga 1. "Nu am primit nicio promisiune!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2021, 20:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

"La câte probleme au fost, mă tem!". Dinamoviștii au emoții că nu vor primi licenţa pentru sezonul viitor din Liga 1. "Nu am primit nicio promisiune!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dinamo - Sepsi 0-0

Ricardo Grigore se teme că Dinamo nu va reuși să-și obtină licența pentru sezonul viitor de Liga 1. Pentru asta, "câinii" trebuie să strângă 800.000 de euro până la finalul lunii aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Grigore: "La câte probleme au fost, mă tem"

"Așteptăm ziua de luni, să vedem ce va fi cu salariile. Nu am primit nicio promisiune. Cred că s-au mai rezolvat din probleme. Nu s-a mai vorbit despre bani în ultima vreme, dar să vedem ce va fi pe viitor.

E o suma mare pe care trebuie să o strângă suporterii (n.r. 800.00 de euro pentru licența în Liga 1), să sperăm că problema se va rezolva. La câte probleme au fost, normal că am emoții, dar să sperăm că totul va fi bine", a declarat Ricardo Grigore după Dinamo – Sepsi 0-0.

Ricardo Grigore crede că Dinamo a evoluat bine împotriva lui Sepsi, deși partida a fost săracă în ocazii. De altfel, au fost expediate doar trei șuturi pe spațiul porții, iar primul a venit în minutul 58! 

"Nu am consumat toată energia cu FCSB. Băieții au putut să alerge și astăzi. Au fost cei drept multe meciuri într-o săptămână, dar cred că ne-am descurcat bine", a mai spus Ricardo Grigore.

Reclamă

Dinamo – Sepsi 0-0 

A fost al treilea meci consecutiv de Liga 1 fără victorie pentru Dinamo. Mai mult, “câinii” nu au înscris niciun gol în acest interval. 

Dinamo rămâne pe poziția a 10-a după remiza cu Sepsi. Echipa lui Jerry Gane este la șapte puncte în urma celor de la Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc care asigură prezența în play-off. 

De cealaltă parte, Sepsi se menține pe locul patru, deși a înregistrat patru remize la rând. Echipa lui Leo Grozavu nu are emoții pentru play-off și este prima care vine în urma “giganților” FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.  

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Dinamo urmează deplasarea de pe terenul celor de la Astra. Sepsi va juca și ea departe de casă, cu FC Argeș.  

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și