Închide meniul
Foto

Rapid – Poli Timişoara 1-0. Marzouk, gol superb! Noul stadion Giulești s-a inaugurat cu 14.000 de fani în tribune. Un fan şi-a cerut iubita în căsătorie!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2022, 23:00

Rapid – Poli Timişoara 1-0. Marzouk, gol superb! Noul stadion Giulești s-a inaugurat cu 14.000 de fani în tribune. Un fan şi-a cerut iubita în căsătorie!

Stadionul de lux al Rapidului s-a inaugurat pe 26 martie

Colaj Inquam Photos / Octav Ganea

Rapid şi-a inaugurat astăzi noul stadion din Giulești. Formația alb-vișinie a revenit acasă, cu 14.000 de fani în tribune. Evenimentul special din Giulești a început la ora 15:00 şi s-a încheiat după ora 22:00, cu amicalul de gală Rapid – Poli Timişoara 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În startul evenimentului, a avut loc un meci “al viitorului” dintre Rapid U16 şi Poli U16. Apoi, a venit rândul legendelor să joace: Rapid – Poli Timişoara, meciul legendelor. Seara s-a încheiat cu o confruntare amicală între FC Rapid şi Politehnica Timişoara, încheiată 1-0 pentru gazde (gol Marzouk ’77).

Rapid – Poli Timişoara 1-0

Update 20.25: Fluier final! Rapid a inaugurat noul stadion cu o victorie la limită în faţa celor de la Poli Timişoara, scor 1-0.

Update 21.17: GOOOL! Bnou Marzouk a deschis scorul în Giuleşti cu o execuţie superbă!

Update 21.30: Moment emoţionant pe noul stadion al Rapidului. Un suporter şi-a cerut iubita în căsătorie. Răspunsul femeii a fost „Da!”, iar cei doi s-au întors în tribune mai fericiţi ca niciodată.

Reclamă
Un fan şi-a cerut iubita în căsătorie la inaugurarea noului stadion al Rapidului
Un fan şi-a cerut iubita în căsătorie la inaugurarea noului stadion al Rapidului
Un fan şi-a cerut iubita în căsătorie la inaugurarea noului stadion al Rapidului
Un fan şi-a cerut iubita în căsătorie la inaugurarea noului stadion al Rapidului
Un fan şi-a cerut iubita în căsătorie la inaugurarea noului stadion al Rapidului
Un fan şi-a cerut iubita în căsătorie la inaugurarea noului stadion al Rapidului

Update 21.07: Cristi Săpunaru a ratat şansa de a marca primul gol pe stadionul din Giuleşti. Căpitanul Rapidului a ratat o lovitură de la 11 metri.

Update 21.00: Galeria Rapidului face spectacol în meciul de inaugurare cu Poli Timişoara.

Galeria Rapidului, în meciul de inaugurare al noului stadion din Giuleşti
Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al stadionului din Giuleşti
Galeria Rapidului, în meciul de inaugurare al noului stadion din Giuleşti
Rapid – Poli Timişoara, meciul de inaugurare al stadionului din Giuleşti

Update 20.30: A început Rapid – Poli Timişoara.

Reclamă 4 / 0/3

Update 19.20: Moment superb pe noul stadion! Andrei Păunescu cântă imnul Rapidului, compus de tatăl său, Adrian Păunescu.

Update 19.10: Daniel Pancu a decis Old Boys Rapid – Poli Timișoara 2-1. Legenda giuleştenilor s-a bucurat nebuneşte după reuşită.

Update 19.00: Rică Răducanu a intrat pe teren în meciul de Old Boys Rapid – Poli Timișoara. În vârstă de 75 de ani, legenda giuleştenilor a fost introdus de „Il Luce” în repriza secundă. Marele fotbalist l-a înlocuit pe Dani Coman.

Rică Răducanu a revenit pe teren la 75 de ani
Rică Răducanu a revenit pe teren la 75 de ani
Rică Răducanu a revenit pe teren la 75 de ani
Rică Răducanu a revenit pe teren la 75 de ani

Update 18.50: Old Boys Rapid – Poli Timișoara 1-1. Gigel Bucur a deschis scorul pentru oaspeţi, iar Răzvan Raţ a egalat pentru giuleşteni.

Update 18.00: A început meciul de Old Boys dintre Rapid şi Poli Timişoara. Mircea Lucescu stă din nou pe banca giuleştenilor, în primul meci care se dispută pe arena de 39 de milioane.

Update 17.40: Vizibil emoţionat, Vladimir Bozovic, unul dintre idolii tribunelor, a oferit prima reacţie după ce a ajuns la Sărbătoarea din Giuleşti. „Sunt emoţionat şi foarte fericit că am venit la noi acasă. Bravo pentru România şi pentru acest stadion. Rapid avea nevoie de un stadion pentru Liga Campionilor. Rapid e în inima mea. Da, sunt emoţionat”, a declarat fostul fundaş.

Reclamă
Vladmir Bozovic, invitat la inaugurarea stadionului din Giuleşti
Vladmir Bozovic a jucat pentru Rapid în perioada 2007-2012

Update 17:00: Vedetele au început să ajungă la stadionul Rapid. „Niciun meci nu am pierdut acasă atâta timp cât am jucat la Rapid. Nu ne-a băgat în cantonament, n-am făcut nicio pregătire, sper să nu se supere Mircea Lucescu, că din punct de vedere fizic suntem morţi”, a spus fostul internaţional.

Jean Vlădoiu
Jean Vlădoiu, declaraţie savuroasă

Suporterii Rapidului vor avea parte de o zi plină. Toate cele 14.000 de bilete puse la vânzare s-au epuizat încă din primele două zile.

Sărbătoare în Giulești! Rapid își inaugurează astăzi noul stadion, cu 14.000 de fani în tribune

Update 17.00: Vladimir Bozovic şi Mircea Bornescu, fosti jucători ai giuleştenilor, sunt printre primii care au ajuns la sărbătoarea Giuleşti.

Update 16.00: Înainte de meciul echipelor de U16, echipa de Esports a celor de la Rapid a făcut spectacol la o sesiune de FIFA 22.

Evenimentul de inaugurarea a “bijuteriei” va începe la ora 15:00, iar punctul culminant al serii va avea loc de la ora 20:30, când Rapid și Politehnica Timișoara se vor întâlni pe noua arenă.

Evenimentul va începe cu un meci amical între echipele U16 de la Rapid și Politehnica Timișoara.

Apoi, în jurul orei 18:00, pe teren își vor face apariția echipele de Old Boys ale celor două echipe cu galeriile înfrățite. Nume răsunătore vor păși în premieră pe noul stadion Giulești.

Rapid se întoarce acasă! Programul zilei de la inaugurarea noului stadion Giulești

După meciul legendelor, de la ora simbolică 19:23 va intra în scenă soprana Felicia Filip, care va interpreta imnul național al României. Artista va fi urmată de trupa Subcarpați și de un show spectaculos de lumini pregătit de organizatori.

La ora 20:30 începe main-eventul în Giulești! Andrei Păunescu va cânta imnul Rapidului, compus de tatăl său, Adrian Păunescu. Apoi vor intra pe teren echipele obișnuite de la Rapid și Politehnica Timișoara. Seara va fi încheiată cu un show al majoretelor și cu un foc de artificii.

Jucătorii legendari ai Rapidului care vor fi prezenți la inaugurarea noului stadion Giulești

Fanii Rapidului au aflat care sunt foştii jucători care vor participa la meciul legendelor Rapidului cu cele ale lui Poli Timişoara:

Mugurel Buga, Ion Goanță, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raț, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărășanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuț Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuț Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niță, Ștefan Nanu, Vali Negru, Ionuț Voicu.

Mircea Lucescu, prima apariţie pe noul Stadion Giuleşti

Lucescu a revenit după un deceniu pe stadionul echipei pe care a făcut-o campioană, în 1999. Ultima dată a venit din postura de adversar, într-o partidă de verificare a celor de la Şahtior. Vizibil emoţionat, tehnicianul de 76 de ani a avut un mesaj pentru fanii grupării din Grant.

„Il Luce” va sta chiar pe bancă în primul meci care se va disputa pe arena de 39 de milioane de euro, amicalul de Old-Boys cu Poli Timişoara.

Ceva care mi-l doream foarte tare, încă din perioada ai. Astăzi îmi aduc aminte cum dădeam cu T-urile apa de pe teren sau când îngheţa trăgeam prelatele alea pe care le cumpărase Copos ca să curăţăm terenurile. Acum nu va mai fi nevoie. E unul dintre cele mai frumoase stadioane, familiale…primitoare. Tribunele sunt foarte aproape de teren, să sperăm că nu vor arunca pe teren cu obiecte. Odată cu stadionul ăsta, care e un semn de civilizaţie, şi partea mai dificilă a suporterilor să se stăpânească. Stadionul poate să contribuie foarte mult la educaţia sportivă a suporterilor. Nu mai e loc de injurii.

E plăcut să vii aici, e ca la teatru. Şi aşa e teatrul aproape, dar acum nu se mai vede. Acest stadion va face ca echipa să crească, ca atare. Vor simţi alte responsabilităţi face de cele pe care le-au avut până acum„, a declarat Mircea Lucescu pentru Rapid TV.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și