Închide meniul

Mihai Rotaru îl desființează pe Cristiano Bergodi: "Se antrenau 6 ore pe săptămână. Jucau tenis cu piciorul". De ce crede că a pierdut Craiova titlul în sezonul trecut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 15:21

Mihai Rotaru îl desființează pe Cristiano Bergodi: "Se antrenau 6 ore pe săptămână. Jucau tenis cu piciorul". De ce crede că a pierdut Craiova titlul în sezonul trecut

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristiano Bergodi, desființat de Mihai Rotaru

Craiova a avut o serie excelentă în play-off-ul sezonului trecut, însă a pierdut duelul decisiv cu CFR Cluj din ultima etapă, 1-3 chiar pe teren propriu. Mihai Rotaru îl învinovătește pe antrenorul de la acea vreme, Cristiano Bergodi, pentru că nu a reușit să aducă titlul în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru: "FCSB și CFR Cluj se antrenau ca sclavii, iar noi jucam tenis cu piciorul"

„În timp ce jucătorii de la FCSB munceau ca sclavii pe teren și cei de la CFR Cluj la fel, noi jucam tenis cu piciorul și e greu să fii campion când te antrenezi 6 ore pe săptămână. Asta s-a întâmplat în ultimele 6 luni", a declarat Rotaru pentru Digi Sport.

Craiova se luptă la titlu și în acest sezon, dar Bergodi nu se mai regăsește pe banca oltenilor. Acesta a fost înlocuit cu Corneliu Papură, cel care a fost asigurat de Mihai Rotaru că va rămâne la cârma echipei cel puțin până în vară.

"Noi sperăm să luăm anul ăsta campionatul. Dacă ne punem la punct cu pregătirea fizică, relațiile de joc, moralul, cred că avem o șansă. Acum avem 3 colegi noi în staff, chiar 4, cu doctorul. Putem spune că toți sunt bine integrați, o surpriză plăcută și sperăm ca până săptămâna viitoare să mai vină cineva în staff cu un CV impresionant, tot pe parte de pregătire fizică”, a completat patronul Craiovei.

Universitatea Craiova, primul pas greșit din 2021

Craiova a remizat 0-0 cu Sepsi în primul meci din acest an. A fost al treilea meci consecutiv în care oltenii nu au reușit să găsească drumul spre gol.

Reclamă

După acel meci, Corneliu Papură a fost criticat dur pentru jocul practicat de echipa sa. Ionel Dănciulescu și Ion Crăciunescu au cerut demiterea antrenorului Craiovei.

”Craiova are nevoie de un antrenor alt antrenor, un antrenor cu experiență, care se poate impune în vestiar, care poate impune o idee de joc. Craiova, cu ce a arătat acum, nu e echipa care se poate bate la titlu”, a spus Dănciulescu.

"Craiova joacă foarte slab. E penibil jocul. Papură e de pe vremurile alea… E mare iarba, e terenul înghețat”, a afirmat și Ion Crăciunescu.

Reclamă 4 / 0/3
  • Diana Bulimar este invitata lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.as.ro/live
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și