Închide meniul

Mihai Rotaru, replică pentru Gigi Becali! Ce spune patronul Craiovei despre controlul antidoping dinaintea meciului cu FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 aprilie 2021, 8:33

Mihai Rotaru, replică pentru Gigi Becali! Ce spune patronul Craiovei despre controlul antidoping dinaintea meciului cu FCSB

Mihai Rotaru este patronul de la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Chiar dacă nu are dubii când vine vorba de rivalii din Capitală, Mihai Rotaru a anunţat că îşi doreşte astfel controale antidoping la meciurile Craiovei. Vicecampioana nu va cere doar la partida cu FCSB, ci şi la confruntările cu CFR Cluj, Sepsi sau FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu vreau să discut despre control anti-doping. Am cerut controale începând de la meciul acesta, pentru mai multe meciuri. ANAD are o funcţie şi trebuie să şi-o exercite. Repet, nu acuzăm, nu suspicionăm. Mie mi se pare corecat ca ANAD să facă asemenea controale. Şi la CFR, Sepsi, Botoşani. 

Mihai Rotaru: "Mi se pare corecat ca ANAD să facă asemenea controale"

Universitatea Craiova este dispusă să acorde bani ca meciurile pe care le jucăm să fie investigate pre şi în timpul partidei. Poate să fie o pregătire fizică foarte bună. Noi arătăm mai bine faţă de acum 2 luni. Nu cred că sunt lucruri necurate", a declarat Mihai Rotaru, la DigiSport.

FCSB – Universitatea Craiova | Reacția lui Gigi Becali după ce oltenii au cerut control antidoping: "Să vină și la Palat, oricum îi batem"

Gigi Becali n-a cedat în fața atacurilor indirecte ale Craiovei. Patronul lui FCSB le-a transmis oltenilor că îi așteaptă cu controale până și la Palatul său din Pipera.

De asemenea, patronul FCSB nu le dă nicio șansă oltenilor în fața vedetelor lui Toni Petrea. Formaţia roş-albastră are 7 victorii în ultimele 8 meciuri directe cu gruparea din Bănie.

Reclamă

"Din partea mea ei pot să vină chiar și la mine la Palat să ne controleze, dacă tot este vorba de circ… V-am spus încă de la început că mie nu îmi place circul. Ce credeți că vor descoperi la noi?

Eu zic să jucăm pe teren și să lăsăm acest circ înainte de meci. Dar, dacă ei vor cere acest control și vor face totul conform regulamentului atunci noi îi așteptăm. Eu nu am nimic împotrivă. Știu că miza acestui meci este mare, dar stați liniștiți că tot îi vom bate și cu această presiune pusă de ei", a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și