Închide meniul

Mircea Rednic a răbufnit. Atacuri la Negoiţă şi noii investitori: "Domnul ‘Salvator’ spunea că are grijă cui dă echipa! Spaniolii credeau că vin în Afganistan"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2020, 14:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Mircea Rednic a răbufnit. Atacuri la Negoiţă şi noii investitori: "Domnul Salvator spunea că are grijă cui dă echipa! Spaniolii credeau că vin în Afganistan"

Mircea Rednic, mutări pe bandă rulantă la Dinamo

SportPictures / Dragos Pascaneanu via Hepta

Ultimul mandat al lui Rednic la Dinamo s-a încheiat în iunie 2019. Divergenţele cu Ionuţ Negoiţă au contribuit din plin la despărţire. Rednic nu l-a iertat nici acum pe Negoiţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Domnul Salvator (n.r. Ionuț Negoiță) spunea că o să aibă grijă cui îi dă echipa, dar a dat unora care n-au adus nicio garanție. Spaniolii credeau că vin în Afganistan, nu știu unde credeau ei că vin", a spus Rednic la Digisport, care şi-a continuat discursul dur. 

Cei de la Dinamo nu m-au apreciat. S-au purtat cum s-au purtat cu un om care vrea bine lui Dinamo. Pentru mine e clar că acest club n-a fost vândut. A fost dat în administrare. Au venit niște băieți care n-au nicio treabă cu administrativul, cu fotbalul. Tu știi ce club ai preluat…cu datorii, dar vii și aduci jucători cu contracte pe care nu le aveau nici din țara de unde provin. Înțeleg că au venit de la City, Barcelona, Real Madrid, dar asta nu e de ajuns.

Mircea Rednic: "Fără bani nu ai cum să faci performanţă"

Putea să le ofere un contract de România și să pună clauze de performanță. Ei le-au oferit direct salarii foarte mari, dar nu au bani. De atâta timp n-au reușit să vină cu nimic spaniolii. Am văzut că vorbesc frumos, dar fără bani n-ai cum să faci performanță. N-am vrut să vorbesc până acum pentru că am fost supărat. Eu când am fost la Dinamo bugetul era de 80-90.000 de euro, acum e de 500.000 de euro. La mine la echipă doar Nistor avea un salariu mare de 6.000 de euro”, a mai spus Rednic. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și