Închide meniul

NEWS ALERT | Denis Haruţ a semnat cu FCSB. Primele declaraţii şi mesajul pentru Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2021, 19:21

NEWS ALERT | Denis Haruţ a semnat cu FCSB. Primele declaraţii şi mesajul pentru Gigi Becali

Denis Haruț a revenit la FCSB după împrumutul la FC Botoșani

Denis Haruţ, în timpul unui interviu / AS.ro

"Au mai fost câteva detalii de pus la punct. Mă bucur că am rezolvat. Este un moment foarte important pentru cariera mea. Am trăit cu intensitate aceste momente. Mă bucur că acum totul este ok. E un pas înainte în cariera mea. Sper să arăt ce am demonstrat și la Botoșani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt pregătit să joc pe orice post, încerc să-mi fac treaba indiferent undeva voi juca. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central. Aștept cu nerăbdare să încep. Marius Croitoru mi-a spus să fac ce simt eu și că e un pas mare în cariera mea. Nu am teamă de critici. Sunt foarte puternic. Mă bucur că roadele muncii mele se văd acum", a spus Haruţ.

"Cu Valeriu (n.r. – Iftime), până ajungi la un punct final, e destul de complicat. A ținut la toate, și la preț, și la procente. Are multe clauze în contract, dar e ok", a spus şi agentul Florian Vulturar.

Denis Haruţ este noul jucător al celor de la FCSB

Haruţ este jucătorul lui FCSB, iar Gigi Becali a plătit 700.000 de euro pentru el. Botoşani a păstrat un procent de 20% dintr-un ulterior transfer. 

"Dacă pleacă Haruţ, nu pleacă niciodată fără procent de la mine. Mi se rupe inima, nu pot sa îl las aşa. Nu e vorba de banii următori, ci de plăcerea şi bucuria de a simţi că e al tău, ca un prieten adevărat pe care nu ai vrea niciodată să îl pierzi.

Reclamă

Să iţi rămână o batistă de la prima iubire, bocancii de la jucătorul de tenis. Să îmi rămână şi mie un procent de la Haruţ, să mă pot uita cu plăcere şi interes la jocul lui viitor. Dacă va pleca, sigur pleacă cu procente lăsate la Botoşani", a spus Iftime, pentru AntenaSport, cu câteva zile în urmă.

Cine este Denis Haruţ, noul jucător de la FCSB

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de transfermarkt.de la un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam este invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, luni dimineaţă, de la 10:30. Emisiunea poate fi urmărită pe www.as.ro/live

Recomandări
  • FCSB plăteşte 700.000 de euro pentru Denis Haruţ
  • Botoşani a păstrat 20% dintr-un transfer ulterior

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și