Închide meniul

News Alert | Veste uriaşă pentru giuleşteni! Când vor fi finalizate lucrările la Stadionul Rapid. Anunţul oficial

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2021, 12:01

News Alert | Veste uriaşă pentru giuleşteni! Când vor fi finalizate lucrările la Stadionul Rapid. Anunţul oficial

CNI

Stadionul Rapid va putea fi inaugurat în primăvara lui 2021

Un comunicat remis news.ro anunţă că stadionul, în valoare de 33.5 milioane de euro, va avea capacitatea de 14.000 de locuri, stadiul fizic al lucrărilor fiind la 55%. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-am bucurat să constat că se lucrează în ritm susţinut pe arena din Giuleşti şi am fost asigurat de constructori că aceasta va fi finalizată până la sfârşitul lunii mai, astfel încât stadionul să poate fi redat în condiţii optime bucureştenilor şi, în acelaşi timp, pentru a ne onora obligaţiile asumate pentru derularea Campionatului European de Fotbal din această vară", a spus Attila, citat de sursa menţionată mai sus. 

Stadiul lucrărilor de la stadionul Rapid

Stadionul Rapid

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 20:20 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa Vezi toate știrile
Citește și