Închide meniul

Noi detalii despre vânzarea lui Dinamo. Cum poate ceda Negoiță clubul. ”Nu mergi la piață să cumperi un kilogram de cartofi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 10:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Noi detalii despre vânzarea lui Dinamo. Cum poate ceda Negoiță clubul. ”Nu mergi la piață să cumperi un kilogram de cartofi!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Noi detalii despre vânzarea lui Dinamo. Cum poate ceda Negoiță clubul.

Contra a vorbit din nou cu spaniolii și spune că tranzacția s-ar putea face, dar este nevoie de timp. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am fost întrebat pentru că cunosc cu cel care intermediază afacerea, cu Mellero Merin, și mi-a cerut referințe despre tot ce înseamnă clubul. Sunt interesați, dince am văzut prin presă s-au virat cei 100.000 de euro și restul de 400.000 vor intra în zilele următoare. Eu cred că o intenție mai mare decât aceasta de a vira 500.00 de euro pentru a cumpra Dinamo nu cred că s-a mai întâmplat.

Cosmin Contra, noi detalii despre vânzarea lui Dinamo

”Oamenii sunt interesați, dar nu mergi la piața să cumperi un kilogram de cartofi, e un club de anvergură din România și la o tranzacția de o asemenea sumă și să cumperi un club ca Dinamo nu se va întâmpla în câteva zile. Lucrurile merg foarte încet din cauza unui audit. La un club ca Dinamo durează foarte mult, iar până nu se vor cunoaște toate lucrurile nu se vor face următorii pași. Dar dacă vor intra cei 500.000 de euro, înseamnă că lucrurile avansează serios.

Cei de aici vor să aibă toate necunoscutele și să știe în ce se bagă. Mai departe nu știu ce s-a întâmplat sau ce se va întâmpla. Eu din ce aud de la Adi despre probleme care sunt, m-aș bucura enorm să ajungă un investitor la Dinamo și echipa o ia de la zero. Să se salveze în acest an, pentru că asta e cel mai important, iar din sezonul viitor să se reorganizeze și să revină acolo unde îi e locul, să se bată la titlu”, a declarat Contra la PRO X.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și