Închide meniul
Foto

Noul stadion din Târgoviște este gata! Chindia speră să obțină omologarea cât mai repede și să dispute aici meciul cu Petrolul

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 15:35

Se amână inaugurarea noului stadion din Târgovişte

Se amână inaugurarea noului stadion din Târgovişte

Foto: Facebook / Cristian Daniel Stan

  • Noul stadion din Târgoviște este gata
  • Chindia speră să obțină omologarea cât mai repede și să dispute aici meciul cu Petrolul

Noul stadion din Târgoviște este gata! Chindia speră să obțină omologarea cât mai repede și să dispute aici meciul cu Petrolul din runda viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arena „Eugen Popescu” din Târgoviște este gata de folosință, după aproape 4 ani de așteptari și după numeroase amânări. Totuși, stadionul nu este încă omologat, dar se fac eforturi pentru ca meciul cu „lupii galbeni” să se desfășoare aici.

Noul stadion din Târgoviște este gata! Chindia speră să obțină omologarea cât mai repede și să dispute aici meciul cu Petrolul

„Zilele acestea se montează ultimele piese de mobilier și se fac retușurile finale.Dacă vom juca sau nu cu Petrolul la Târgoviște este o întrebare la care vom afla răspunsul la jumătatea săptămânii, în funcție de cât de rapid se va obține omologarea. Oricum, avem stadion!

Reclamă

Vă rog să priviți cu atenție imaginile, gazonul este impecabil, iar condițiile oferite spectatorilor sunt excelente. Aviz amatorilor de «senzații tari»: sistemul de supraveghere video «citește» și etichetele de pe boxele sistemului audio, fiecare loc fiind monitorizat!”, a anunțat primarul Cristian Daniel Stan pe rețelele de socializare.

Sorin Cârțu, dezvăluiri despre Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Era distrus, supărat ca niciodată. Nu l-am mai văzut așa”

Sorin Cârțu a făcut dezvăluiri despre Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Acționarul oltenilor a fost foarte afectat de înfrângerea din derby și a refuzat să ofere declarații publice la finalul meciului.

Reclamă

În urma înfrângerii de pe „Ion Oblemenco”, șansele Universității Craiova la titlu sunt minime, însă formația din Bănie continuă să lupte pentru un loc de Europa.

„Am vorbit cu el după meci și nu știu… L-am întrebat așa și era distrus. Supărat ca niciodată! Au mai fost înfrângeri, dar parcă le-a suportat în alt fel. Mă uitam la el și era… chiar îmi părea rău de tot.

La fel cum îmi părea rău de mine, așa îmi părea și de el. Nu l-am mai văzut așa. Chiar vorbeam și îl întrebam dacă ne întânim astăzi: Nu, stau să-mi ling rănile! M-a mișcat. A suferit, absolut”, a spus Cârțu, potrivit fanatik.ro

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a anunțat când va reveni la Dinamo: „Dacă nu se va implica Patrick, voi fi eu!”

„Gigi Becali s-a dus mai mult spre familie şi biserică. Ce spune că poate să se retragă, eu îl cred în stare. Ştiu cel mai bine pentru că sunt printre cei mai apropiaţi oameni de Gigi Becali.

Nu mă interesează nimic din fotbal. Am trecut prin prea multe şi eu sunt un tipicar şi mereu m-am bătut pentru locul 1, să câştig tot timpul. Patrick îmi spune mereu: «Tati, când facem stadionul, vreau să facem!».

Tati, nu există locul doi la Dinamo. M-a învățat nea’ Cornel de când am venit, din 1995. Am fost pe locul 14, nu știu ce m-ați întrebat și am vorbit. M-a tras deoparte și mi-a spus: «Ieși când o să câștigi un campionat. Locul doi la Dinamo nu există!».

Este în Liga 2 și asta este. Trebuie să facă stadionul și atunci va fi altă situație. Patrick o să se implice în momentul în care va fi stadionul gata. Și o să îl ajut. Dar, o să i-l dau pe Tică Dănilescu, pe Buduru, pe nea’ Cornel Dinu și, dacă vrea…

Eu, nu! Eu vreau să vin la lojă, la meciurile importante. Dacă nu se va implica Patrick, voi fi eu un sponsor important, când va fi gata stadionul. Vreau să vin doar la meciuri.

Când am ieșit în 2011 ne-am bătut pentru campionat. L-am pierdut pe Chiricheș, pe Popa, pe Pîrvulescu, toţi au ajuns la FCSB. Era şi Chipciu. Asta înseamna că nu ne batem la titlu şi am hotărât să mă retrag.

Este cea mai mare perioadă de glorie din istoria lui Dinamo. Am fost echipa deceniului: 2000-2010. Regretele nu sunt numai cu Lazio, cu Urziceniul…”, a declarat Cristi Borcea, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 mart., 8:14
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Liga 1 • 10 mart., 21:36
Marius Şumudică, pe lista unui club din Liga 1! „Şumi”, în luptă cu Ciobotariu şi Neagoe