Închide meniul

Nu se aștepta la asta! Florin Talpan primește o lovitură cruntă. Decizia AMFB în cazul CSA Steaua

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 12:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Nu se aștepta la asta! Florin Talpan primește o lovitură cruntă. Decizia AMFB în cazul CSA Steaua

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Nu se aștepta la asta! Florin Talpan primește o lovitură cruntă. Decizia AMFB în cazul CSA Steaua

  • Talpan primește o decizie mai puțin bună din partea AMFB
  • Juristul de la CSA Steaua a fost în conflict cu Marian Lumânare
  • CSA Steaua vrea să promoveze în Liga 3

Talpan a fost în conflict cu Marian Lumânare, președintele AMFB, însă până la urmă nu a avut câștig de cauză. AMFB a luat hotorârea ca primele patru clasate din clasament să dispute un play-off, așa cum se întâmplă în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua trebuie să dispute un baraj pentru a promova

CSA Steaua a fost lider în clasament, dar va juca pentru promovare contra celor de la FC Rapid 2, Bucharest United și învingătoarei unui alt baraj între formațiile de pe locurile 4 și 5, Progresul București 2005 și AFC Asalt. Totodată, nicio formație din Liga a 4-a nu va retrograda.

”Liga 4 va continua, atunci când măsurile impuse de Guvern vor putea fi îndeplinite, printr-un turneu play-off între primele patru echipe clasate, în formatul aprobat în august 2019, câștigătoarea acestui turneu urmând a reprezenta municipiul București la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Reclamă

Având în vedere că ocupantele locurilor al patrulea și al cincilea se află la egalitate de puncte, acestea vor disputa un meci de baraj, într-o singură manșă, câștigătoarea acestuia urmând a ocupa locul al patrulea și a avea dreptul de a participa la turneul sus-menționat. Restul jocurilor nedisputate, contând pentru ediția 2019-2020, nu vor mai avea loc, clasamentul, de la locul al șaselea în jos, urmând a fi cel din momentul opririi jocurilor. De asemenea, având în vedere că nicio echipă din Liga 5 nu va promova în ediția 2020-2021 a Ligii 4, niciuna dintre participantele în editia 2019-2020 a Ligii 4 nu va retrograda”, au scris reprezentanții AMFB pe site-ul oficial.

Clasament Liga 4 București:

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB