Închide meniul

Octavian Popescu știe să dea și goluri și replici! Dialog fabulos cu Mihai Stoica. “Cam cu poftă te uiți la ea”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 ianuarie 2021, 19:04

Octavian Popescu știe să dea și goluri și replici! Dialog fabulos cu Mihai Stoica. “Cam cu poftă te uiți la ea”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Octavian Popescu, noua "perlă" de la FCSB

Octavian Popescu este plin de încredere pe teren, în ciuda vârstei sale fragede. La doar 18 ani, el a fost titularizat în ultimele patru jocuri ale “roș-albaștrilor”. “Tavi” a arătat aceeași dezinvoltură și într-un dialog savuros purtat pe Instagram cu Mihai Stoica, managerul general de la FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, dialog de senzație cu Mihai Stoica 

Octavian Popescu a postat o fotografie din meciul cu FC Voluntari, câștigat de FCSB cu 2-1. Tânărul a fost surprins privind cu admirație balonul, iar Mihai Stoica a replicat: “Cam cu poftă te uiți la ea”. 

Răspunsul lui Popescu a fost unul remarcabil: “Dacă mă ascultă”. MM a continuat dialogul și a făcut referire la partidele de tenis de picior de la antrenamentele “roș-albaștrilor”: “La tenis sunteți certați, dar nu tare”.  

Tânarul de la FCSB a încheiat conversația, încercând să explice că tenisul de picior nu e atuul lui: ”Acolo e altceva”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tavi (@octavianpopescu7)

Reclamă

Octavian Popescu, pariul de 100 milioane de euro al lui Gigi Becali 

Patronul lui FCSB a anunțat că înlocuitorul lui Sergiu Buș, plecat în Coreea de Sud, este chiar Octavian Popescu. Gigi Becali visează să obțină 100 de milioane de euro pe transferul său.  

“L-am dat pe Buş pentru că mi-a convenit şi oferta. Aş vrea să aduc un număr 9, dar nu am ce să găsesc în Liga 1. Singurul pe care am vrut să îl iau a fost Cardoso, dar a plecat şi el în Coreea de Sud. 

Până la urmă, pot să spun că avem număr 9, e Octavian Popescu, iar copilul ăsta care e al doilea fenomen după Hagi o să plece pe bani mulţi de la mine. Ce Man, ce Coman, ce 20-30 de milioane? O să vedeţi că o să iau 100 de milioane pe Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și