Închide meniul

Oficial. Echipa lui Adrian Mititelu a promovat în Liga 2. Prima reacție a oltenilor

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 19:00

Oficial. Echipa lui Adrian Mititelu a promovat în Liga 2. Prima reacție a oltenilor

Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

  • Liga 3 nu se mai reia
  • Echipa lui Adrian Mititelu a promovat în Liga 2
  • Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al FRF

Astfel, conform hotărârilor din Comitetul Executiv, în Liga 2 ediția 2020/21 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte. Este și cazul FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi oficial, FC Universitatea Craiova a promovat în Liga 2 în urma unei decizii luate de către Comitetul Executiv pe data de 11 mai.

Prin hotărârea Comitetului de Urgentă al FRF din 11 mai, campionatul Ligii 3 nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019-2020",  au scris cei de la FC U Craiova 1948 pe Facebook.

Reclamă

Liga 3 din România nu se mai reia. "Regulile impuse de autorități sunt greu de aplicat!"

Echipele din ligile inferiorare riscă să intre în colaps din cauza pandemiei. Doar UTA Arad, Petrolul, Rapid și Măgurele cer să nu fie înghețat campionatul.

"Astăzi s-a luat o primă decizie care poate duce la falimentul mai multor cluburi. Comitetul de Urgență al FRF a decis ca Liga 3 să nu se mai reia. "Cluburile nu dețin resurse materiale, umane și financiare pentru a îndeplini condițiile", se anunță în comunicatul Federației.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”