Închide meniul

OFICIAL | Eugen Neagoe, demis de la Astra. "Suntem în criză!" Fosta campioană a numit deja noul antrenor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 mai 2021, 18:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

OFICIAL | Eugen Neagoe, demis de la Astra. "Suntem în criză!" Fosta campioană a numit deja noul antrenor

Hepta

Eugen Neagoe, demis de la Astra

UPDATE: Ionuț Badea s-a înţeles cu Astra şi îi va lua locul lui Eugen Neagoe. Acesta a antrenat-o ultima dată pe FC Argeș, de care s-a despărțit în octombrie 2020. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Anunțul a fost facut chiar de președintele Astrei, Dani Coman. Giurgiuvenii vor să se miște rapid și vor anunța un nou antrenor încă din această seară. 

"Suntem într-o criză de rezultate, de joc. Nu mai avem ocazii de gol, dar sunt aceiaşi jucători care s-au bătut pentru intrarea în play-off. Am încredere că vom scoate maximum din cele două meciuri de campionat şi meciul de marţi din Cupă şi vom ieşi din această criză.

Eugen Neagoe, demis de la Astra

Urmează să ne despărţim de Eugen, deşi n-am ce să-i reproşez prea multe. Nu numai Eugen Neagoe este vinovat pentru situaţia în care suntem, e un cumul de factori care determină evoluţia jucătorilor. Cu toţii suntem vinovaţi, de la domnul Niculae până la ultimul om de la stadion", a transmis Dani Coman, la Look Sport.

Reclamă

Eugen Neagoe a preluat-o pe Astra în noiembrie 2020. Bilanțiu său pe banca giurgiuvenilor este unul pozitiv: "13 victorii, 12 remize și 6 înfrângeri.

Astra era pe ultimele locuri în Liga 1 când a veni Eugen Neagoe. Fostul antrenor de la Sepsi și Dinamo i-a dus pe giurgiuveni aproape de play-off, câștigând 4 din ultimele 8 etape din sezonul regulat. 

În play-out însă, Neagoe a strâns doar 5 puncte din 7 partide. Ultimul eșec a fost dramatic, 1-2 la Gaz Metan Mediaș, cu un gol marcat de gazde în prelungiri. 

Reclamă 4 / 0/3

Astra aduce rapid un nou antrenor

"Se ia în discuţie înlocuirea lui Eugen, nu s-a luat o decizie finală, pentru că eu sunt pe drum. Ajung la Bucureşti şi vom stabili ce vom face. Sunt trei antrenori despre care am vorbit, vom alege unul în această seară”, a mai spus Dani Coman.

Neagoe o lasă pe Astra pe locul 12, ultimul care asigură menținerea, cu 24 de puncte, unul în fața Viitorului și a celor de la Voluntari care ocupă locurile de baraj. În ultimele două runde din sezonul regulat, giurgiuvenii vor juca cu FC Voluntari și Viitorul. 

Recomandări
  • Eugen Neagoe, OUT de la Astra
  • Astra tremură în lupta pentru evitarea retrogradării

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și