Închide meniul

Oficial | Revenire spectaculoasă a lui Adrian Petre în Liga 1! Cu cine a semnat după plecarea din Italia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 10:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Oficial | Revenire spectaculoasă a lui Adrian Petre în Liga 1! Cu cine a semnat după plecarea din Italia

Sport Pictures via Hepta

Adrian Petre a revenit în Liga 1

"I-am dat voie să se ducă la UTA, nu mai activăm al doilea contract”, a spus Gigi Becali. Astfel, jucătorul poate evolua pentru al treilea club într-un singur sezon, după FCSB şi Cosenza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Petre a crescut în loturile de juniori de la UTA  Arad. De altfel, cea mai bună perioadă din cariera sa a cunoscut-o în componența arădenilor. El a strâns 41 de apariții pentru UTA și a înregistrat 31 de goluri și două pase decisive pentru “Bătrâna Doamnă”.

Adrian Petre nu a făcut faţă la FCSB

FCSB îl transfera în urmă cu un an pe atacantul de 22 de ani, însă Petre nu s-a impus în echipa lui Gigi Becali. El a strâns doar 16 meciuri pentru “roș-albaștrii”, perioadă în care a marcat de trei ori și a oferit un assist. Cu toate acestea, Petre a declarat că nu regretă transferul la FCSB.

El a sperat să-și reintre în formă la Consenza, însă nu a reușit să se impună nici în Serie B. Adrian Petre a bifat doar nouă apariții pentru italieni, fără să reușească să înscrie vreun gol. În prezent, acesta este cotat la 800.000 euro.

Reclamă

"Nu regret nimic din ce am făcut și din ce voi face în viață, cu atât mai mult nu o să regret niciodată că am venit la FCSB. Am întâlnit oameni minunați, colegi foarte buni, oameni din staff foarte profesioniști. Singurul fapt pe care îl regret este că nu am reușit să mă impun și să petrec cât mai mult timp la FCSB”, spunea Adi Petre, cu ceva timp în urmă. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și