Închide meniul

Olimpiu Moruțan, aproape de transferul vieții! Două cluburi din Bundesliga au pornit pe urmele „perlei” de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 18:00 / Actualizat: 19 mai 2022, 21:17

Olimpiu Moruțan, aproape de transferul vieții! Două cluburi din Bundesliga au pornit pe urmele „perlei de la FCSB

Olimpiu Moruțan încă poate ajunge la Galatasaray

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Olimpiu Moruțan are 21 de ani
  • Este cotat la 2 milioane de euro

Olimpiu Moruțan, aproape de transferul vieții! Sky Germania scrie că cele două cluburi din Bundesliga se gândesc să-l transfere pe Olimpiu Moruțan încă din vară. Sursa citată informează și despre interesul altor trei echipe importante din Europa: Porto, Galatasaray și Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan, aproape de transferul vieții, după cel mai bun sezon din carieră

Olimpiu Moruțan traversează cel mai bun sezon la nivel de seniori. Mijlocașul de 21 de ani are 23 de meciuri în Liga 1 în 2020-2021. Fostul jucător de la Botoșani este cel mai bun pasator al campionatului, cu 12 assist-uri, și are și șase goluri înscrise.

Olimpiu Moruțan mai are contract cu FCSB până în 2023. Gigi Becali i-a setat o clauză de reziliere uriașă: 70 de milioane de euro.

Reclamă

Galatasaray insistă pentru Olimpiu Moruțan

Dintre toate formațiile vehiculate, Galatasaray pare cea mai insistentă. Turcii sunt mai decişi ca niciodată să îl asalteze cu oferte pe Gigi Becali.

„Oficialii lui Galatasaray se vor întâlni cu şeful FCSB-ului pentru a face transferul”, au scris jurnaliştii de la Aslanarenasi. Turcii trebuie să bage adânc mâna în buzunar. Gigi Becali i-a fixat un preţ uriaş lui Olimpiu Moruţan: 20 de milioane de euro.

Reclamă

Olimpiu Moruțan este cotat la două milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Gigi Becali l-a transferat de la FC Botoșani în 2018, pentru 700.000 de euro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”