Închide meniul

Olimpiu Moruţan, tot mai aproape de transferul vieţii! Italienii au anunţat când va da Inter Milano asaltul final pentru "perla" lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 15:50

Olimpiu Moruţan, tot mai aproape de transferul vieţii! Italienii au anunţat când va da Inter Milano asaltul final pentru "perla" lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan este unul dintre jucătorii pe care Inter Milano îi monitorizează. Italienii au trimis un scouter pentru a-l urmări pe Olimpiu Moruţan, în meciul decisiv al României U21 cu Danemarca U21 (1-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la sempreinter.com susţin că Inter Milano va continua negocierile pentru "perla" lui Gigi Becali. Iar asaltul decisiv îl va da la vară. Patronul FCSB a anunţat deja că nu acceptă o ofertă mai mică de 15 milioane de euro. Preţul ar putea creşte, în contextul în care FCSB va reuşi să câştige titlul. 

Inter îl monitorizează de mai multă vreme pe Moruţan, iar creşterea mijlocaşului este una vizibilă, el ajungând titular atât în echipa lui Toni Petrea, cât şi la naţionala U21 a lui Adi Mutu.

Impresarul lui Olimpiu Moruţan: "Dybala și Messi sunt modelele lui"

Şi impresarul jucătorului, Florin Vulturar a vorbit despre calităţile lui Olimpiu Moruţan, pe care l-a comparat cu Dybala şi Messi. 

"Moruțan este un talent nativ, probabil cel mai tehnic jucător român de la Hagi până în prezent. Un număr 10 capabil să creeze oportunități pentru coechipierii săi, dar se descurcă bine și pe faza defensivă, dacă este nevoie.

Reclamă

Paulo Dybala și Messi sunt modelele lui, probabil că putem asemăna stilul lui de joc cu stilul celor doi jucători”, a spus Vulturar, conform Prosport

Olimpiu Moruțan este la FCSB din 2018, când a fost transferat de la Botoșani pentru 700.000 euro. El a bifat 80 de apariții în tricoul “roș-albaștrilor”, reușind să înscrie opt goluri și să furnizeze 25 de pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și