Închide meniul

Probleme pentru Gigi Becali! Un club cere intrarea în insolvență a celor de la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 noiembrie 2020, 12:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Probleme pentru Gigi Becali! Un club cere intrarea în insolvență a celor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Metropolitan Estudiantes susține că are de primit 15.000 de euro de la FCSB. Gigi Becali a întârziat plata, iar clubul a cerut la FRF intrarea în insolvență a echipei de pe primul loc din Liga 1, anunță gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avem calitatea de creditor îndreptățit să solicite deschiderea procedurii prevăzute de Titlul II din Legea nr. 85/2014, calitate ce decurge din creanța certă, lichidă și exigibilă, scadentă de mai mult de 60 de zile, în cuantum de 65.344,90 lei, pe care o avem asupra debitoarei”, se arată în cererea formulată de către Metropolitan Estudiantes.

Cine este Octavian Popescu

În vârstă de 17 ani, Octavian Popescu a ajuns în acest an la FCSB. Roș-albaștrii l-au luat de la Craiova, iar acesta a debutat deja pentru echipa mare. 

Octavian Popescu a impresionat în meciurile pe care le-a disputat, iar Mihai Stoica l-a lăudat pe tânărul mijlocaș.

Octavian Popescu a fost excepțional. Vineri a jucat la echipa a doua tot meciul, acum a făcut diferența în multe momente”, a spus Mihai Stoica după meciul cu Clinceni.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 18:00 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și