Închide meniul

Răspuns fabulos al lui Gică Hagi pentru Ianis: "Dădeam 100.000 de goluri. O să mergeţi la cifrele acestui fenomenal stângaci"

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 5:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Răspuns fabulos al lui Gică Hagi pentru Ianis: "Dădeam 100.000 de goluri. O să mergeţi la cifrele acestui fenomenal stângaci"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gică Hagi va reveni pe banca tehnică

Gică Hagi i-a răspuns lui Ianis şi a spus că dacă îl avea pe antrenorul Gică Hagi dădea 100.000 de goluri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îl completez pe Ianis, dacă jucătorul Hagi îl avea antrenor pe Hagi, dădea 100.000 de goluri. El a spus-o elegant, dar asta e răspunsul, garantez 100%. Ce am văzut şi am comentat împreună, mi-am văzut toate greşelile pe care le făceam.

Eu, ca poziţionare, mişcare, lucru în teren, dacă îl aveam, dădeam la goluri cum marcam la Steaua când am jucat la Steaua. am dat 96 de goluri în 130 meciuri şi pase de gol, cred că vă speriaţi dacă faceţi o statistică, o să mergeţi la cifrele acestui fenomenal stângaci care e acum, la genul ala puteam să ajung” a spus Gică Hagi la Telekomsport

Ianis Hagi, lăudat de Gică Hagi

Gică Hagi l-a debutat pe Ianis în Liga 1. Tot el l-a repus pe picioare după experienţa nefericită de la Fiorentina. Acum, este convins că fiul său va obţine rezultate atât la echipa de club, cât şi la naţionala României.

"La fel ca toţi ceilalţi din această generaţie frumoasă de la tineret, am încredere în Ianis, am o încredere nebună în aceşti băieţi că pot scoate din nou România în stradă şi pot ajunge din nou şi la echipa naţională aia mare, sunt foarte, foarte talentaţi. Ianis e unul dintre ei, a progresat, a căpătat experienţă, e mult mai matur, a muncit pentru momentul acesta suferind foarte mult, că aşa e frumos să suferi şi el a învăţat foarte multe", a mai spus Gică Hagi. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și