Închide meniul

Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru oamenii din fotbalul românesc, în plină pandemie de coronavirus. "Fotbalul se vaccinează!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 8:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru oamenii din fotbalul românesc, în plină pandemie de coronavirus. "Fotbalul se vaccinează!"

Sport Pictures via Hepta

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF

"A trecut un an de când vieţile noastre sunt direct influenţate de pandemia de COVID-19. Ne-am schimbat modul în care muncim şi în care interacţionăm, şi un element extrem de tragic, am pierdut fiecare dintre noi prieteni apropiaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalul nu putea fi ocolit de aceste privaţiuni şi a intrat într-o dură perioadă de restricţii şi dificultăţi financiare. În tot acest timp, Federaţia Română de Fotbal alături de membrii săi şi-a reorientat total eforturile spre găsirea de soluţii pentru redresarea fotbalului, reluarea antrenamentelor, reluarea competiţiilor şi redeschiderea bazelor sportive pentru amatori. Misiune foarte anevoioasă, atât timp cât, dumneavoastră, fanii, susţinătorii morali şi financiari ai fotbalului, nu v-aţi putut apropia de stadioane.

Răzvan Burleanu: Realizăm pe zi ce trece că vaccinarea este drumul cel mai scurt spre o viaţă normală 

Am ajuns într-un moment în care presiunea revenirii la viaţa de dinainte este foarte mare, peste tot în lume. Din fericire, această nerăbdare vine împreună cu rezultate de excepţie pe care lumea ştiinţifică le-a obţinut şi le-a materializat în vaccinul anti-COVID, atât de mult aşteptat. Realizăm pe zi ce trece că vaccinarea este drumul cel mai scurt spre o viaţă normală, spre ieşirea din anxietatea socială în care ne aflăm cu toţii.

Avem încredere în oamenii de ştiinţă, apreciem eforturile lor. De aceea, noi, ca federaţie naţională, facem apel către toţi practicanţii şi suporterii fotbalului să urmeze recomandările experţilor care stau în spatele dezvoltării vaccinului şi a implementării campaniei de vaccinare. Şi, desigur, ne vom vaccina şi noi când ne va veni rândul. Lansăm astăzi campania «Fotbalul se vaccinează!».

Respectând dreptul fiecăruia de a lua decizii, vă îndemn pe toţi cei din familia fotbalului să aveţi încredere în recomandările experţilor şi să vă vaccinaţi împotriva COVID-19. Doar aşa vom regăsi bucuria fotbalului împreună, jucători şi spectatori. Şi ne vom reîntâlni pe stadioane, cât mai curând!”, e mesajul lui Răzvan Burleanu. 

Reclamă

Membrii loturilor naţionale şi olimpice se află în etapa a doua de vaccinare. FRF a demarat deja procedurile pentru ca aceştia să fie vaccinaţi. România va debuta în martie în preliminariile CM 2022, iar România U21 va participa la Euro 2020, în aceeaşi lună.

Sorana Cîrstea, anunţ ferm în privinţa vaccinării împotriva Covid-19

Sorana Cîrstea a făcut un anunţ ferm în privinţa vaccinării împotriva Covid-19. Sorana spune că ar fi dispusă să se vaccineze şi de 5 ori, doar ca să scape. 

"Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de 5 ori. Probabil ni se va cere însă nu am nicio problemă, când îmi va veni rândul, voi face vaccinul liniştită", a spus Sorana Cîrstea la plecarea spre Australia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și