Închide meniul

Reacţia lui Steven Gerrard, după ce Ianis Hagi a reuşit o nouă pasă de gol: "Sper să profităm la retur!" Cum a descris golul fabulos al lui Nicolae Stanciu

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 19:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Reacţia lui Steven Gerrard, după ce Ianis Hagi a reuşit o nouă pasă de gol: "Sper să profităm la retur!" Cum a descris golul fabulos al lui Nicolae Stanciu

Profimedia

Steven Gerrard

Ianis Hagi i-a pasat perfect lui Helander, care a marcat din câţiva metri. Nicolae Stanciu reuşise să deschidă scorul cu un gol fabulos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, Steven Gerrard s-a arătat mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa. Fosta legendă de la Liverpool a vorbit la superlativ despre golul marcat de Nicolae Stanciu

”Cred că remiza e rezultatul corect. Am întâlnit o echipă puternică, care joacă la mare intensitate. Ne-au șocat la început. Au reușit să marcheze un gol minunat, dar, odată ce am intrat în meci, am reușit cel puțin să fim la nivelul lor. 

E foarte important că am reușit să marcăm în deplasare. Uneori dorești să simți adversarul și nivelul său, dar astăzi cred că suntem vinovați că i-am așteptat. Am găsit și vulnerabilități în jocul lor, de care sper să profităm la retur”, a declarat Steven Gerrard, potrivit The Scottish Sun.

Slavia Praga – Rangers 1-1! Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au făcut show

Slavia Praga – Rangers s-a terminat 1-1. Cei doi români au fost decisivi în stabilirea scorului final. Primul care a lovit a fost Nicolae Stanciu.

Reclamă
Reclamă 4

Starul celor de la Slavia Praga a deschis scorul cu un şut fabulos. Replica lui Ianis a venit tot în prima repriză, când a reşit să îi paseze decisiv lui Helander.

Cei doi internaţionali români au fost scoşi de pe teren în repriza a doua. În urma acestui rezultat, proaspăta campioană a Scoţiei pleacă cu prima şansă în contextul în care returul se va disputa pe "Ibrox".

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

8:20

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și