Închide meniul

Reacţie dură a PCH, după şedinţa de la Dinamo: "Aceleași promisiuni deșarte! Nu le vom permite asta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 15:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reacţie dură a PCH, după şedinţa de la Dinamo: "Aceleași promisiuni deșarte! Nu le vom permite asta"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Peluza Cătălin Hîldan, MESAJ DUR PENTRU SPANIOLI

Fanii susţin că Pablo Cortacero a susţinut că a virat, la începutul lunii decembrie, suma de 1.500.000 de euro. Banii nu au ajuns nici până acum în conturile clubului. În Adunarea Generală a Acţionarilor s-a mai votat şi mărirea de capital cu 5 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Redăm comunicat remis de Peluza Cătălin Hîldan: 

"SPANIOLII PRELUNGESC INCERTITUDINEA LA DINAMO
În Adunarea Generală a Acționarilor de astăzi, convocată de Cortacero și condusă, în fapt, de Șerdean, au fost reiterate promisiunile, în încercarea de a adânci GROAPA care i se tot sapă clubului Dinamo. 

Felul în care a fost organizată această ședință AGA este o nouă dovadă a lipsei de profesionalism a acționarului majoritar. Aceleași promisiuni deșarte, aceleași vorbe aruncate în vânt, într-o profundă lipsă de respect fața de toți angajații clubului și a suporterilor lui. 

Acționarul majoritar Cortacero a reiterat faptul că la începutul lunii decembrie a fost transferată o sumă în valoare de 1.500.000 € către Dinamo, fără să își explice de ce nu a ajuns, deși au trecut aproape 3 săptămâni. Mai mult decâ atât, săptămâna trecută au mai plecat câteva milioane către club, care nici aceștia nu au ajuns. EVIDENT. Partea spaniolă nu a putut furniza nici un fel de dovadă ca aceste viramente au fost într-adevăr inițiate. 
A fost întrebat dacă are SWIFT-ul tranzacției sau nr de cont din care au fost virați. A spus că nu are așa ceva.

Plastic spus, pentru cei care au crezut că vine Moș Crăciun, surpriza a fost sosirea lui Grinch, care face tot posibilul să ne strice tuturor sărbătorile. NU LE VOM PERMITE SĂ FACĂ ASTA! 

Reclamă

Spaniolii au revenit în birourile clubului pe o poziție de forță, pe care nu o vom accepta. Sperăm să își revizuiască atitudinea față de angajați, care în aceste momente sunt puși să dea explicații. Se forțează inclusiv repunerea pe poziții a celor revocați din funcții în precedenta ședință a CA. 

Se încearcă intimidarea angajaților români din club. Care este scopul acestor pseudo-investitori? Probabil acela de a angaja clubul în alte și alte datorii în perioada imediat următoare. Din nou afirmăm foarte clar, că NU VOM PERMITE AȘA CEVA.

DDB are în acest moment mai multe variante de lucru pe masă, urmând ca în urma discuțiilor cu juriștii să anunțăm pașii pe care îi vom urma. 
Suporterii, angajații și toți cei care iubim Dinamo nu ne putem permite riscul de a aștepta să se întâmple DEZASTRUL. DDB ESTE AICI ȘI NU VOM AVEA LINIȘTE PÂNĂ CÂND NU VOM LIMPEZI LUCRURILE! ECHIPA ASTA NU SE VA DEZINTEGRA, AȘA CUM PARE CĂ SUNĂ PLANUL ACESTOR PERSONAJE
", au transmis fanii. 

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Peluza Cătălin Hîldan, reacţie dură după şedinţa de la club
  • Ce a spus Pablo Cortacero

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și