Închide meniul
Foto

Scandal la Craiova! Fanii s-au dus peste jucători după umilința cu FK Laci: „Vă rupem picioarele!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2021, 1:38

Scandal la Craiova! Fanii s-au dus peste jucători după umilința cu FK Laci: „Vă rupem picioarele!”

Captură AS.ro

S-a lăsat cu scandal după eliminarea Universității Craiova din Conference League. Ultrașii olteni au făcut scandal și au mers peste jucători să le ceară socoteală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal la Craiova! Fanii s-au dus peste jucători

Universitatea Craiova a fost eliminată de FK Laci din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Mai mult, oltenii nu au reușit să marcheze în două meciuri în poarta albanezilor de la FK Laci. Fanii au luat foc după o nouă rușine europeană și au mers să ceară socteală jucătorilor și conducerii. Ultrașii olteni au mers și în cantonament.

„Jucători de Serie B, vă rupem picioarele!” şi Mercenarii, mercenarii!”, au fost scandările preferate ale suporterilor.

Dan Nistor, în stare de şoc după umilinţa cu albanezii

Dan Nistor este în stare de şoc după ce Universitatea Craiova a trăit o nouă umilinţă în cupele europene. Mijlocaşului Universităţii Craiova nu îi vine să creadă că echipa sa, dar şi celelalte formaţii româneşti au fost eliminate de adversari mai slabi cotaţi.

E o seară dureroasă atât pentru noi, cât şi pentru fotbalul românesc. Din punctul meu de vedere acesta este nivelul, trebuie să-l acceptăm şi să mergem mai departe. Cred eu că puteam să marcăm, am avut 2-3 şanse. Dacă înscriam altfel se juca meciul. Am avut puţin ghinion şi la acea bară. Trebuie să ne uităm în viitor. Este o seară neagră!

Reclamă

Nu s-a putut, din păcate nu s-a putut. Trebuie să muncim mai mult, o să facem o analiză să vedem unde am greşit. Din punctul meu de vedere nu trebuie să găsim alibiuri, să ne gândim la cine pleacă şi cine vine. Cred că astăzi am scris o nouă pagină din istoria Universităţii Craiova neagră. Dacă ne-au bătut cei din Kazahstan, Albania, înseamnă că acesta este nivelul nostru. Nu pot să cred că nu ne-am calificat, atât noi, cât şi celelalte echipe.

De mâine încolo trebuie să ne gândim la meciul următor. Băiatul meu îmi dă putere să merg mai departe şi sunt convins că într-un final vom reuşi„, a spus Dan Nistor la Digisport, după Universitatea Craiova – FK Laci 0-0.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și