Închide meniul
Foto

Spectatori de lux la Rapid – FC U Craiova 1948! Mircea și Răzvan Lucescu, Mirel Rădoi, Daniel Niculae și Adrian Mutu, prezenți la sărbătoarea de promovare a giuleștenilor

Alexandru Ivan Publicat: 17 mai 2021, 21:37

Reclamă
Spectatori de lux la Rapid – FC U Craiova 1948! Mircea și Răzvan Lucescu, Mirel Rădoi, Daniel Niculae și Adrian Mutu, prezenți la sărbătoarea de promovare a giuleștenilor

AS.ro.

Spectatori de lux la Rapid - FC U Craiova 1948

Spectatori de lux la Rapid – FC U Craiova 1948. Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Mirel Rădoi, Daniel Niculae, Victor Angelescu sau Dinu Gheorghe. Toți asistă la meciul împotriva oltenilor, în ziua în care Rapid a aflat că a promovat matematic în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spectatori de lux la Rapid – FC U Craiova 1948

Giuleștenii au profitat de faptul că CS Mioveni nu a reuşit să învingă pe ASU Poli Timişoara. Meciul din Banat sa încheiat la egalitate, scor 2-2, iar echipa lui Iosif s-a întors în Liga 1 după 6 ani.

Rapid are un avans de 4 puncte în faţa celor de la Mioveni şi nu mai poate fi ajunsă, indiferent de rezultate. De altfel, Rapid şi CS Mioveni se vor întâlni în ultima etapă. Și FC U Craiova 1948 și-a asigurat promovarea directă.

De când am plecat din noroi, e ce mai fericită zi. 6 ani au trecut de când Rapid n-a mai fost în Liga 1. Îi mulțumesc lui Alexa că ne-a ajutat să promovăm. Dumnezeu a făcut dreptate. Mi-a dat șansa să ajung în Liga 1. M-am dus pe câmp. N-am mai vorbit cu nimeni și mi-am închis telefonul. După meci, mi-am sunat un prieten foarte bun și am vorbit vreo 7-8 minute. Viitorul sper să fie frumos pentru Rapid. Vreau însă să traiesc clipele astea. Îi iubesc pe suporteri!
 
Mihai Iosif

 

Rapid are o nouă bijuterie în Giulești

Compania Naţională de Investiţii a anunţat că a început montarea gazonului pe Stadionul Rapid. Noua arenă va avea o capacitate de  aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor). Suprafaţa de joc va fi conformă cu normele impuse de UEFA, cu o zonă înierbată de 80×120 m.

Reclamă

Arena va cuprinde şi o pistă de atletism de antrenament, o sală de sport, spaţii de cazare pentru sportivi şi spaţii administrative, dar şi spaţii dedicate publicului.

Costul total al investiţiei, finanţate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii, este de aproape 165 milioane de lei (n.r. aproape 34 de milioane de euro).

În stadion vor putea fi derulate competiţii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4, astfel încât arena să poată găzdui competiţii cu public la nivel naţional şi internaţional. Vestea e una excelentă. după ce Rapid a promovat în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și