Închide meniul

Spirite încinse la reunirea lui Dinamo. Fanii au venit în număr mare şi au intrat în baza de la Săftica. Cei mai buni jucători au lipsit

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2021, 8:26

Spirite încinse la reunirea lui Dinamo. Fanii au venit în număr mare şi au intrat în baza de la Săftica. Cei mai buni jucători au lipsit

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jucătorii lui Dinamo, aşteptaţi de fani la reunire

  • Dinamo s-a reunit la Săftica
  • Suporterii au venit la baza de antrenament

Fanii şi-au dorit să discute cu Jerry Gane şi cu jucătorii care au revenit din vacanţă. Din informaţiile AS.ro, sunt mai mulţi suporteri decât fotbalişti. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reunire cu probleme la Dinamo

Gruparea din Ştefan cel Mare riscă să aibă mari probleme de efectiv la primele meciuri din 2021. Cei care au dus greul în primele 15 etape au lipsit de la primul antrenament.

Paul Anton, Ante Puljic, Deian Sorescu, Diego Fabbrini şi Juan Camara nu s-au alăturat lotului şi sunt pe picior de plecare. Cu toţii au oferte de la alte echipe din Liga 1 şi ar putea să îşi rezilieze unilateral contractul cu alb-roşiii.

Reclamă

Universitatea Craiova îşi doreşte nu mai puţin de patru jucători de la Dinamo. Este vorba de Juan Camara, Ante Puljic, Andrei Radu şi Deian Sorescu. Dintre aceştia doar Andrei Radu a fost prezent la reunire. 

Fanii au plătit salariile jucătorilor care au semnat noi înţelegeri cu Dinamo

Fanii-acționari din PCH s-au organizat pentru a plăti o parte din datoriile acumulate de la momentul în care Dinamo a fost preluată de Pablo Cortacero.

Reclamă

Toți jucătorii care au semnat contracte noi și-au primit banii. Vom reveni cu informații despre jucătorii care au acceptat să continue activitatea la Dinamo în noile condiții.

De asemenea, și-au primit banii și jucătorii care au acceptat rezilierea amiabilă a contractului și au renunțat să depună memoriu, cum este cazul lui Ba și a lui Gonzalez”, au anunțat fanii.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo