Închide meniul

Steaua București, la mâna lui Gigi Becali! Decizia luată de Federația Română de Fotbal

Silviu Corneanu Publicat: 12 noiembrie 2020, 8:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Steaua București, la mâna lui Gigi Becali! Decizia luată de Federația Română de Fotbal

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

  • Ce trebuie să facă Steaua pentru a promova
  • Becali vrea să împiedice Steaua să intre în Liga 2

FCSB 2 se află în seria a 4-a din Liga 3, la fel ca și Steaua București. În acest moment, cele două echipei se află pe primele două poziții, militarii fiind lideri, cu două puncte avans. FRF a anunțat oficial că primele două clasate din cele 10 serii de Liga 3 se vor împerechea încrucișat, la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă este să nu luăm după actuala configurație din seriile 3 și 4, semifinalele barajului ar arăta așa: FCSB 2 – Afumați și Cernavodă – CSA Steaua. Meciurile vor avea loc tur-retur, iar în finala pentru promovare ar putea ajunge FCSB 2 și Steaua. 

Gigi Becali trimite jucători de la prima echipă la FCSB 2

Steaua este astfel la mâna lui Becali. Omul de afaceri poate trimite mai mulți jucători de la prima echipă la FCSB 2, cum a mai făcut-o în acest sezon în mai multe rânduri.

Reclamă

Gabriel Enache, Adrian Șut, Gabriel Simion, Răzvan Oaidă, Cristi Dumitru, Aristeidis Soiledis, Ștefan Cană, Octavian Popescu, Alexandru Pantea sau Alexandru Buziuc, se numără printre jucătorii pe care Gigi Becali i-a trimis să evolueze pentru echipa a doua în acest sezon.

Posibila finală se va juca tur retur, iar cei de la Armată speră ca meciul de pe teren propriu să-l poată disputa pe noul stadion Steaua.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”