Închide meniul

Toni Petrea a făcut lumină. Motivul pentru care a lăsat pe bancă jucătorii de milioane de euro. "Nu am putut să riscăm!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2020, 21:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Toni Petrea a făcut lumină. Motivul pentru care a lăsat pe bancă jucătorii de milioane de euro. "Nu am putut să riscăm!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea a explicat de ce şi-a menajat titularii de drept

Florinel Coman, Dennis Man şi Florin Tănase au rămas pe banca de rezerve. Jucătorii pe care Gigi Becali cere zeci de milioane de euro nu au evoluat nici măcar un minut împotriva campioanei en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a explicat de ce nu s-a bazat pe cei mai buni jucători

Toni Petrea a ţinut să asigure că nu a dorit în niciun moment să o ajute pe CFR Cluj. 

"Au fost jucători care au avut o perioadă liberă. Sincer să vă spun, gândindu-ne la tot ce s-a întâmplat în acest sezon, am decis să nu riscăm vreo accidentare. A fost şi dorinţa de a vedea la lucru aceşti copii, să le vedem potenţialul", a declarat Toni Petrea.

Înlocuitorul lui Bogdan Vintilă a dezvăluit şi motivul pentru care nu le-a prelungit vancaţa starurilor din lot.

"I-am chemat din vacanţă pentru că, teoretic, mai avem un meci. Dacă se joacă la 2-3 zile, nu ne putem baza numai pe aceşti copii, trebuia să avem tot lotul. Mulţi dintre copii vor face parte din lotul şi în sezonul viitor", a subliniat antrenorul lui FCSB.

Reclamă

Roş-albaştrii au un singur succes în ultimele 7 etape din Liga 1. În ultima etapă ar trebui să joace împotriva Astrei, dar giurgiuvenii au fost opriţi de la programări. Este focar de infecţie la echipa antrenată de Bogdan Andone.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și