Închide meniul

Ultraşii dinamovişti au ajuns în pragul disperării! Somaţie pentru Cosmin Contra: "Este dator să spună tot adevărul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2020, 18:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Ultraşii dinamovişti au ajuns în pragul disperării! Somaţie pentru Cosmin Contra: "Este dator să spună tot adevărul"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mesaj dur al ultrasilor dinamovişti

Contra negociază cu spaniolii plecarea de la Dinamo, însă pe de altă parte fanii îl somează pe antrenor să spună tot ce ştie despre investitorii spanioli. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Legat de eventuala schimbare a antrenorului, considerăm că aceasta este o problemă a clubului, nu a noastră. Credem că antrenorii și jucătorii trebuie să fie plătiți. Înainte de o eventuală plecare, credem că dl Cosmin Contra este dator să spună tot adevărul despre persoanele care conduc clubul. 

Numele său a fost folosit ca o garanție pentru acest grup de persoane încă din primăvară. Tot atunci a afirmat că îl cunoaște pe cel care a inițiat acest proiect spaniol și că are încredere că se vor face lucruri extraordinare la Dinamo. Ne considerăm îndreptățiți să cunoaștem adevărul din spatele acestei afaceri și îi cerem cu insistență lui Cosmin Contra să ne spună tot ce știe", este comunicatul DDB postat pe pagina de Facebook a "Peluzei Cătălin Hîldan".

Ultraşii, întâlnire cu Alex Couto

Totodată, fanii i-au cerut lămuriri şi preşedintelui Dorin Şerdean despre Toma Sapasu, cel despre care se spune că a împrumutat clubul cu bani. Mai mult, fanii i-au cerut directorului general al clubului, Alex Couto, să prezinte ordinul de plată al plăţii de 400.000 de euro către club. 

"Ieri, înainte de meciul cu Astra, a avut loc o întâlnire cu directorul general al clubului, Alex Couto. Întâlnirea a avut loc în urma insistențelor noastre de a vedea o dovadă a plății anunțate săptămâna trecută, când s-a vorbit și de o majorare de capital. 

Reclamă

Această majorare de capital trebuia să fie inițial de 15.000.000€, apoi s-a coborât la 10.000.000€, iar săptămâna trecută s-a spus că va fi de 5.000.000€. Couto a prezentat un ordin de plată din Spania cu suma de 400.000€. 

A fost rugat să ne pună la dispoziție acest OP (să-l timită printr-un mesaj), dar a spus că nu poate să-l arate decât pe telefonul lui. Banii ar urma să intre la începutul săptămânii. Nu putem decât să așteptăm și să sperăm că de data aceasta plata este reală și coordonatele bancare corecte", au mai transmis fanii. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și