Închide meniul

Un antrenor din Liga 1 răbufnește. ”Legea e făcută doar pentru fraieri!”. Ce îl nemulțumește

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 18:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Un antrenor din Liga 1 răbufnește. ”Legea e făcută doar pentru fraieri!”. Ce îl nemulțumește

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Leo Grozavu şi-a prelungit contractul cu Sepsi

Grozavu susține că antrenamentele în grupuri de câte patru nu se puteau face, iar formațiile care au declarat că respectă regulile, au mințit. De asemenea, Grozavu a mai spus că unele formații nu au respectat regula deplasării jucătorilor cu autocarul sau mâncatul la comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Grozavu: ”Legea e făcut doar pentru fraieri!”

"Cred că în istoria omenirii au fost situații mult mai grave și nu s-a oprit lumea în loc. Din păcate, în viața asta scurtă pe care am trăit-o, am avut parte și de o asemenea nenorocire. E neplăcut că nimeni nu face nimic, toată lumea stă acasă. Am început antrenamentele oarecum în efectiv complet. Am încercat să lucrăm cât mai mult în grupuri mici.

Cine spune că a lucrat cu 4 jucători minte și eu nu vreau să mint. Nu știu care a fost protocolul. Ne-am antrenat cu câte 4, da, dar nu am avut 4 pe un singur teren. Norocul nostru este că am avut mai multe terenuri. În general, legea e făcută doar pentru cei fraieri. Sunt multe echipe care s-au deplasat cu autocarul, au mâncat la comun. Am informații, nu o să spun acum", a declarat Grozavu, pentru Digi Sport.

Liga 1 se va relua din weekend-ul 13-14 iunie.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și