Închide meniul

Un stelist are o soluție pentru salvarea lui Dinamo: ”Gândiți-vă ce ar însemna”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 17:17

Un stelist are o soluție pentru salvarea lui Dinamo: ”Gândiți-vă ce ar însemna”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Un stelist are o soluție pentru salvarea lui Dinamo: ”Gândiți-vă ce ar însemna”

Dumitrescu le sugerează fanilor dinamoviști să facă o donație de 100 de euro de fiecare, iar cu banii din televiziune sau sponsori clubul nu ar mai avea probleme. Suporterii de la PCH au reușit să strângă banii pentru a obține licența – 150.000 de euro. Ei mai făcut eforturi și pentru plata salariilor fotbaliștilor și au strâns 50.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu: ”Cred că Dinamo poate să adune mai mult”

"10.000 de suporteri ori o donaţie de 100 de euro de persoană ar însemna un milion de euro, ceea ce e un lucru fantastic, în fiecare an. Dar poate fi mai mult. Plus banii din televiziune, sponsori. Nu iei titlul, dar eu cred că nu ai niciun fel de stres.

Dar eu cred că Dinamo poate să adune mai mult, undeva la 25.000 de fani. Deci gândiţi-vă că 25.000 de fani ar însemna 2,5 milioane, plus drepturile TV, ceea ce ar fi un buget decent", a spus Dumitrescu, pentru Digi Sport.

Fanii lui Dinamo au strâns bani pentru plata salariilor jucătorior

Fanii celor de la Dinamo, prin programul DDB, anunță că vor dona o mouă sumă de bani clubului. DE această dată, banii vor fi folosiți pentru plata salariilor jucătorilor.

După ce au strâns 180.000 de euro, sumă necesară pentru primirea licenței de Liga 1, suporterii anunță că au strâns bani și pentru salariile jucătorilor.

Reclamă

”Suntem oameni ai acțiunilor, ai faptelor. Trecem dincolo de vorbe. După plata licenței de către suporteri, prin ProgramDDB, suntem gata să oferim alți 50.000€, care s-au strâns în ultima săptămână, pentru plata salariilor jucătorilor. 

Suma aceasta se adaugă celorlalte două tranșe deja transferate către club, 200.000€ și 150.000€. Membrii DDB vor primi prin email invitația de a vota această propunere.Nu putem lăsa echipa la greu”, se arată în mesajul fanilor pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Un stelist are o soluție pentru Dinamo
  • Clubul bucureștean are probleme financiare
  • Fanii clubului au strâns bani pentru plata salariilor jucătorilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și