Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Botoșani | Moldovenii au deschis scorul din ofsaid! Reuşita lui Al Mawas îi poate scoate pe olteni definitiv din lupta la titlu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2021, 16:26 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:47

Universitatea Craiova – FC Botoșani | Moldovenii au deschis scorul din ofsaid! Reuşita lui Al Mawas îi poate scoate pe olteni definitiv din lupta la titlu

Captură Digi Sport

Universitatea Craiova - FC Botoșani | Moldovenii au deschis scorul din ofsaid

FC Botoşani a deschis rapid scorul în Bănie. Al Mawas a marcat pe "Ion Oblemenco", după devierea lui Bălaşa, în minutul 9. Totuşi, reuşita moldovenilor a venit din poziție neregulamentară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sirianul se afla în ofsaid, însă Marian Barbu a considerat că devierea fundaşului oltean l-a lăsat în joc. Regulile nu îi dau dreptate arbitrului. Pentru ca Al Mawas să rămână în poziţie regulamentară, Bălaşa trebuia să aibă mingea sub control în momentul în care a deviat-o.

Oltenii au fost conduşi încă din primele minute, iar o eventuală înfrângere îi poate scoate definitiv din lupta la titlu. Înaintea meciului, Universitatea Craiova avea 37 de puncte şi se afla la 6 în spatele lui FCSB şi la 8 de CFR Cluj.

Moldovenii l-au pus la zid pe Adrian Cojocaru: "A ucis meciul!"

Una caldă, alta rece pentru FC Botoşani. Etapa aceasta, moldovenilor le-a fost validat un gol din ofsaid, însă în meciul trecut au fost dezavantajaţi. Adrian Cojocaru a acordat două penalty-uri în FC Botoşani – FCSB 1-3, iar moldovenii au pus la zid prestaţia "centralului".

Ongenda, marcatorul unicului gol al gazdelor, a răbufnit la adresa arbitrului, căruia i-a reproşat că a "ucis" meciul: "Am un singur lucru de spus: arbitrul a ucis meciul. Nu cred că este normal să decizi astfel un asemenea meci. Nu pot să înţeleg, în mod normal arbitrul ar trebui să fie echidistant, nu ce s-a întâmplat în seara aceasta", a răbufnit Ongenda.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și