Închide meniul

Venirea lui Bergodi este criticată de o fostă glorie a Craiovei. ”Nouă ne trebuia un oltean. Sau Hagi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 6:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Venirea lui Bergodi este criticată de o fostă glorie a Craiovei. ”Nouă ne trebuia un oltean. Sau Hagi!”

Mediafax Foto / Mediafax Foto via hepta

Venirea lui Bergodi este criticată de o fostă glorie a Craiovei. ”Nouă ne trebuia un oltean. Sau Hagi!”

Popescu s-a retras în 1999 de la Poli Iași, atunci când avea 38 de ani, dar ca antrenor nu a avut performanțe prea bune, ultima sa tangență cu fotbalul fiind în 2016, atunci când era în staff-ul lui Emil Săndoi la Concordia Chiajna. Popescu speră ca Univeristatea Craiova să ia titlul, dar nu are speranțe cu Bergodi pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Popescu: ”Bergodi? Nouă ne trebuia un oltean. Sau Hagi”

”Bergodi vrea să câștige trofee, dar să-l vedem. Până acum, pe unde a fost, inclusiv la CFR și la Steaua, n-a câștigat nimic. Însă Rotaru l-a vrut. Fiecare patron cu ideile lui, cu mentalitatea lui. 

Eu cred că aici, pentru titlu, ne trebuie tot un oltean pe bancă. Noi, când am luat campionatul, numai cu olteni pe bancă l-am luat. Cârțu era cel mai potrivit, dar s-a lăsat. Dacă ar fi să fac totuși o excepție, l-aș vedea pe Hagi antrenor la Craiova, el s-ar potrivi. Dar nu cred că va veni”, a spus Popescu, pentru GSP.ro.

Universitatea Craiova a jucat în weekend două partide amicale cu FC Viitorul. Oltenii au pierdut drastic prima confruntare, scor 0-3, iar pe a doua au câștigat-o cu 2-1. Craiova va deschide balul în Liga 1, cu un meci contra lui FC Botoșani vineri de la ora 20:00.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și