Închide meniul

Veste uriașă pentru Dinamo! Suporterii cumpără din nou acțiuni la echipă. Anunțul momentului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 18:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:02

Veste uriașă pentru Dinamo! Suporterii cumpără din nou acțiuni la echipă. Anunțul momentului

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Veste uriașă pentru Dinamo! Suporterii cumpără din nou acțiuni la echipă. Anunțul momentului

Fanii de la Peluza Cătălin Hîldan au oferit un comunicat de presă, iar la finalul lunii iunie suporterii au dreptul să achiziționeze clubul în decurs de 60 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PCH, pregătită să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță

”Pe 11 iunie, Programul DDB a achiziționat al doilea pachet de 10% din acțiunile clubului Dinamo. Suporterii care sunt înscriși în proiectul Socios dețin acum 20,06% din Dinamo, iar din 31 iulie vom ajunge la 27,56%. Dar surprizele nu se opresc aici.

Zilele acestea am semnat un memorandum cu acționarul majoritar, prin care ProgramDDB are dreptul să cumpere Clubul în termen de 60 de zile. Suntem foarte hotărâți să facem acest pas istoric și ne dorim să fii și tu alături de noi. Acest lucru nu ar da la o parte vreun potențial investitor, ba dimpotrivă, credem că Clubul ar deveni și mai atractiv pentru un investitor serios”, au scris fanii dinamoviști, potrivit sport.ro.

Florin Prunea a plecat de la Dinamo

Florin Prunea s-a ţinut de promisiune şi a plecat de la Dinamo pe 13 iunie, atunci când i s-a terminat contractul.

Florin Prunea revenea în funcţia de preşedinte a lui Dinamo pe 11 iunie 2019. Acesta s-a văitat în mai multe rânduri că Ionuţ Negoiţă nu i-a plătit salariile în ultimele luni.

Reclamă

“Da, e adevărat că am dat Dinamo în judecată. Nu mi-am luat banii din luna octombrie, adică se fac 9 luni. Nu e normal! Se ocupă avocații mei de tot, eu nici nu știu când e primul termen de judecată!”, a declarat Florin Prunea pentru Fanatik.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și