Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV Edi Iordănescu cere transferuri la CFR! Pe ce jucători a pus ochii tehnicianul campioanei

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 ianuarie 2021, 12:16

VIDEO EXCLUSIV Edi Iordănescu cere transferuri la CFR! Pe ce jucători a pus ochii tehnicianul campioanei

AS.ro

Edi Iordănescu este tehnicianul celor de la CFR Cluj

CFR s-a despărţit deja de doi jucători şi ar mai putea pierde încă doi, iar Edi Iordănescu cere urgent întăriri. Campioana va juca în primul meci din acest an cu Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Aş mai dori 1-2 jucători de profil ofensiv. Au plecat doi, e posibil să mai plece unul, deja e mult să spun că ar mai putea să plece şi al doilea pentru că nu a venit încă nimeni.

Nu aş vrea să greşim. Aş vrea să alegem ce trebuie. Avem nevoie de jucători care să aducă un impact imediat. Dacă vom anunţa măcar un nume zilele următoare, eu aş fi fericit", a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Edi Iordănescu a pus ochii pe jucătorii de la Dinamo

Iordănescu a lăsat de înţeles că trei jucători de la Dinamo sunt interesanţi pentru CFR. Este vorba despre Paul Anton, Diego Fabbrini şi Juan Camara.

Reclamă

"Fabbrini e un jucător foarte interesant pentru mine. Un jucător de calitate care poate să aducă un plus ofensiv pentru orice echipă din campionatul românesc. Piaţa este destul de zgârcită în momentul acesta. Sunt puţini jucători liberi şi de calitate.

Paul Anton, unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Edi Iordănescu

Nu ar fi corect să mă hazardez să vorbesc despre jucătorii de acolo. Dacă vreunul dintre ei va rămâne liber, dacă va rezilia cu Dinamo şi poate fi interesant pentru noi, ok. Sunt mulţi jucători interesanţi acolo.

E Paul Anton, cu care am lucrat. E un lider adevărat, un căpitan de echipă. E un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent. Mai este Camara. Am văzut că pentru el mai este interes şi din alte părţi", a mai spus Edi Iordănescu la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

VIDEO cu declaraţiile lui Edi Iordănescu

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • CFR Cluj a pierdut câţiva jucători
  • Pe ce posturi caută să se întărească CFR 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și