Închide meniul

Gabi Luncă, înmormântare cu porumbei albi şi covor roşu. Familia regretatei cântăreţe, solicitare inedită la DSP

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 12:57

Gabi Luncă, înmormântare cu porumbei albi şi covor roşu. Familia regretatei cântăreţe, solicitare inedită la DSP

Facebook Rebeca Onoriu

Gabi Luncă a decedat la 83 de ani

Mai mult, membrii familiei au făcut o solicitare la DSP pentru o putea înmormânta creştineşte pe Gabi Luncă. Potrivit Click, aceştia au primit deja acordul chiar şi pentru un spectacol în memoria artistei, de la care nu vor lipsi covorul roşu şi porumbeii albi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Luncă a murit la 83 de ani

"Mama mea va avea o înmormântare creștinească, așa cum am spus! Nu am acum puterea sa merg la spital. Voiam s-o scot pe picioare de acolo și s-o aduc acasă. Aseară am fost cu sora mea și i-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată.

Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Așa îi citeam eu ei înainte mesajele la pozele noastre, pe care le puneam cu ea (n.r. pe Facebook). Sunt enorm de multe! Nici eu nu am apucat să le citesc", a declarat Rebeca Onoriu pentru sursa citată.

Cei patru copii, Estera, Sara, Rebeca şi Emanuel vor să îndeplinească şi ultima dorinţă a mamei lor. Gabi Luncă îşi dorea sî fie înmormântată alături de soţul ei, Ion Onoriu, decedat în 1998. 

Gabi Luncă a murit la scurt timp după ce alte două vedete ale muzicii lăutăreşti, Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu, au încetat din viaţă. Cei trei au avut nenumăraţi fani, inclusiv în lumea sportului.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și