Închide meniul

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură! Una dintre vedetele Viitorului este dorită de New York City: “Este un real interes”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2021, 15:16

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură! Una dintre vedetele Viitorului este dorită de New York City: “Este un real interes”

profimediaimages

Gică Hagi, patron Viitorul

New York City este patronată de City Football Group, aceeași organizație care o deține și pe Manchester City. Alexandru Mitriță, ajuns în America în urmă cu doi ani, încă mai aparține de clubul din New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mățan, spre New York City

”Un interes există de ceva timp, au venit să-l vadă pe Mățan la un meci, de atunci tatonări. Este un real interes. 

Nu am vorbit cu Mățan, dar dacă condițiile vor fi avantajoase, cred că ar face acest pas. Nu s-a vorbit în acest moment de o sumă de transfer”, a declarat Gică Popescu pentru Digi Sport

Mățan a fost monitorizat și de cluburi din Liga 1. De altfel, Gică Popescu l-a propus pe acesta la Universitatea Craiova. 

Alexandru Mățan a bifat 22 de apariții în acest sezon de Liga 1. Fotbalistul de 21 de ani a înscris un singur gol și a oferit șase pase decisive. 

Reclamă

Originar din Galați, Mățan este crescut la Academia Hagi. La 1,67 metri înălțime, el are o viteză devastatoare și își scoate foarte ușor adversarul din joc. 

Alexandru Mățan a prins șapte partide și la selecționata U21, pentru care a marcat un gol. La U19, fotbalistul Viitorului a înscris opt goluri în șase meciuri. 

Viitorul se dezintegrează

Gică Hagi pare că s-a resemnat cu ideea că echipa lui va juca în play-ot pentru al doilea an la rând. Prin urmare, "Regele" și-a vândut mai toți jucătorii importanți pe care îi avea la dispoziție.

Reclamă 4 / 0/3

Gabriel Iancu, golgheterul din sezonul precedent de Liga 1, a plecat la Akhmat Grozny, în Rusia. Kevin Luckassen, cel mai bun marcator al Viitorului în această stagiune, a semnat cu Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu. Bradley de Nooijer a ajuns la Vorskla Poltava, în Ucraina. 

Până în sezonul 2019/20, Viitorul nu a jucat niciodată în play-out. Mai mult, echipa lui Hagi chiar a cucerit titlul în 2017. În acest sezon însă, constănțenii sunt la 9 puncte de play-off, cu șapte etape rămase din sezonul regulat. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și