Închide meniul

Gigi Becali, bun de plată din cauza pandemiei. FCSB a înregistrat datorii de aproape 10 milioane de euro în 2020!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2021, 13:58

Gigi Becali, bun de plată din cauza pandemiei. FCSB a înregistrat datorii de aproape 10 milioane de euro în 2020!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali are de ce să fie îngrijorat de situaţia financiară de la FCSB

Situaţia financiară a roş-albaştrilor pare a fi dezastruoasă. Potrivit Fanatik, FCSB a adunat, pe durata anului trecut, datorii de peste 9.500.000 de euro. A ajuns în această situaţie cu toate că a primit, din contractele de sponsorizare şi publicitate, aproximativ 2.200.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gigi Becali, datorii uriaşe în 2020

Ocupanta primului loc în Liga 1 a încasat aproximativ 11.000 de euro din vânzarea biletelor. Ca urmare a restricţiilor impuse în România, FCSB a jucat cu fani în tribună în numai trei meciuri de pe teren propriu, în perioada februarie-martie 2020. A suferit şi pe plan sportiv. Jucătorii lui Toni Petrea au ratat calificarea în grupele Europa League, iar titlul nu l-au mai câştigat din 2015.

Aşa se face că FCSB a înregistrat datorii pe termen scurt în valoare de 1.300.000 de euro, iar pe termen lung de aproximativ 8.300.000 de euro. Roş-albaştrii au reuşit totuşi să se redreseze după vânzarea lui Dennis Man la Parma. A fost un transfer record pentru Liga 1. Italienii au plătit, în schimbul atacantului de 22 de ani, nu mai puţin de 13 milioane de euro. Patronul lui FCSB a fost marele câştigător.

"Clubul are o datorie la mine și acești bani îi voi lua eu. Pe toți", a declarat Gigi Becali imediat după ce s-a realizat mutarea.

Gigi Becali asigură că îl va vinde pe o sumă uriaşă pe Olimpiu Moruţan

Becali este pregătit să dea un nou tun financiar. După ce l-a vândut pe Dennis Man cu 13 milioane în Serie A, patronul FCSB este convins că poate obţine în schimbul lui Olimpiu Moruţan 30 de milioane de euro.

Reclamă

Leverkusen, Hoffenheim, Inter, Galatasaray sau FC Porto sunt echipele despre care presa din afară a scris că sunt interesate de "perla" FCSB. Gigi Becali a aflat de interesul granzilor Europei şi i-a fixat un nou preţ lui Moruţan: 30 de milioane de euro.

"Moruțan, cred eu că la toamnă o să facă 30 de milioane. Deci înseamnă că o să fie de trei ori mai scump decât Dennis Man. Eu așa o să cer pe el la toamnă, când intrăm în Champions League. După ce jucam în grupe, cer 30 de milioane, poate mai mult, nu știu. Dar acum doar campionatul mă interesează, nu mă interesează să-l vând", a declarat Olimpiu Moruţan pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și