Închide meniul

Gigi Becali, gata să dea un nou tun financiar! Spaniolii de la Marca, cuvinte uriaşe despre "perla" Octavian Popescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2021, 15:54

Gigi Becali, gata să dea un nou tun financiar! Spaniolii de la Marca, cuvinte uriaşe despre "perla" Octavian Popescu

profimediaimages.ro

Octavian Popescu, ofertă uriașă

Gigi Becali va fi în culmea fericirii. Spaniolii l-au remarcat pe Octavian Popescu înaintea debutului României U21 la EURO. Jurnaliştii de la Marca au avut cuvinte uriaşe pentru tânărul fotbalist al FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tinerii României nu sunt la fel de cunoscuţi ca Radu Drăguşin şi Andrei Vlad. Nici măcar ca Valentin Mihăilă sau Dennis Man. Totuşi, extrema de 18 ani a FCSB este considerată o mare promisiune a ţării din Carpaţi. Datorită acestui lucru, Gigi Becali i-a pus o clauză de 100 de milioane de euro.

<<Acest tânăr talentat arată altceva decât avem noi în România. Din generația mea, de la Hagi, n-am mai văzut așa o lejeritate de a juca în adâncime sau de a da ultima pasă>>, a spus fostul internaţional Dorinel Munteanu. Fragilitatea fizică pe care o avea la juniori a dispărut și, pe lângă faptul că este destul de priceput la dribling, stă foarte bine pe picioare", au scris spaniolii de la Marca.

EXCLUSIV | Scenariul la care Gigi Becali visează: "Popescu poate să fie peste Man!" 

Transferul lui Dennis Man la Parma poate fi depăşit. Tot Becali e cel care poate da o lovitură de proporţii. Ioan Andone pariază pe noua minune de la FCSB: Octavian Popescu. 

Becali visează să-l vândă pe Octavian Popescu pe zeci de milioane de euro. "Fălcosul" crede că noua "perlă" de la FCSB poate face în curând pasul către o echipă mare din Europa.

Reclamă

"Nimeni nu ştia de Octavian Popescu şi dintr-odată a a apărut titular clar la FCSB. Într-un an sau doi poate să fie peste Man", a spus Ioan Andone în exclusivitate pentru AS.ro.

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la EURO U21

Octavian Popescu se numără printre tricolorii lui Adrian Mutu de la EURO U21. România va disputa în această lună cele trei meciuri din faza grupelor la turneul final găzduit de Ungaria şi Slovenia. În premieră, fazele eliminatorii vor loc în altă perioadă: 31 mai şi 6 iunie 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și