Închide meniul
Foto

Gigi Becali i-a mărit salariul, dar Octavian Popescu l-a dezamăgit. Decizia luată de vedeta lui FCSB la insistenţele iubitei

Publicat: 16 august 2021, 18:47

Octavian Popescu şi iubita sa, Alina

Octavian Popescu l-a dezamăgit pe Gigi Beclali din cauza iubitei / Instagram

colaj Hepta şi Instagram

  • Octavian Popescu are 18 ani
  • El a debutat sezonul trecut la FCSB

Octavian Popescu are un început de sezon inconstant. Forma sa neconvingătoare este pusă şi pe seama deciziei de a se muta din cantonamentul de la Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia luată de Octavian Popescu la insistenţele iubitei

Puştiul de 18 ani a decis să locuiască alături de iubita sa, Alina, într-un apartament din Bucureşti, scrie prosport.ro.

Decizia a venit după ce Gigi Becali i-a mărit salariul. Popescu încasează acum 4.000 de euro pe lună.

Reclamă

Gigi Becali a pus şi forma slabă a lui Olimpiu Moruţan tot pe seama locului în care acesta s-a mutat. Şeful FCSB îi suspectează pe tinerii săi fotbalişti că stilul de viaţă le afectează randamentul de pe teren.

Octavian Popescu, gol decisiv în FCSB – Gaz Metan 2-1

Săptămâna trecută, Octavian Popescu a fost doar rezervă în FCSB – Gaz Metan 2-1. Dar el a intrat în minutul 72 şi a adus victoria cu o execuţie superbă: un şut lângă bară, de la marginea careului.

Reclamă

„Sunt foarte fericit că mi-am ajutat echipa, cu toate că am intrat în minutul 70. Am fost foarte stresat. Poate şi de asta. Dar sunt fericit că am marcat.

Am prins mai multă încredere de când am stat stresat săptămâna asta pentru că nu-mi merge jocul”, a spus atunci Octavian Popescu.

Câte meciuri a jucat Popescu la FCSB

În actualul sezon, puştiul lui FCSB a jucat în 5 meciuri de campionat şi în dubla din preliminariile Conference League. El a marcat două de două ori. Octavian Popescu a fost integralist doar în prima etapă din Liga 1, contra lui FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Popescu a adunat 41 de meciuri, 6 goluri şi 8 pase de gol în tricoul lui FCSB. El este evaluat la 1,2 milioane de euro de transfermarkt.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu