Închide meniul

Gigi Becali negociază cu cel mai bogat patron de club din lume! Averea fabuloasă pe care o are şeicul care îl vrea pe Olimpiu Moruţan

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2021, 5:44

Gigi Becali negociază cu cel mai bogat patron de club din lume! Averea fabuloasă pe care o are şeicul care îl vrea pe Olimpiu Moruţan

Colaj Profimedia

Sheikh Mansour este şeicul care negociază cu Gigi Becali

Suma este infimă pentru şeic, dar poate ajuta liderul din Liga 1 să îşi asigure bugetul. Becali încearcă să obţină mai mulţi bani şi cere 15 milioane de euro pentru tânărul de 21 de ani care a marcat 3 goluri în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Sheikh Mansour, şeicul care negociază cu Gigi Becali

Sheikh Mansour este membru al familiei regale din Abu Dhabi şi ocupă funcţia de prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite. E chiar fratele preşedintelui Sheikh Khalifa, iar marea sa pasiune este fotbalul. Deţine nu mai puţin de nouă cluburi, printre care Manchester City, New York City şi Al Jazira.

Sheikh a ajuns să aibă o avere uriaşă, cu care este pe primul loc în topul patronilor cluburilor de fotbal de la nivel mondial. Conform estimărilor, anul trecut avea nu mai puţin de 30 de miliarde de dolari, de trei ori mai mult decât patronul lui Chelsea, Roman Abramovich. Numai deţinătorul clubului de baschet Los Angeles Clippers, Steve Ballmer, ar fi mai bogat (52 de miliarde de dolari).

Valeriu Iftime l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu îl vândă acum pe Olimpiu Moruţan

Nu numai Gigi Becali ar avea de câştigat dacă va bate palma cu Sheikh Mansour. Fosta echipă a lui Moruţan, FC Botoşani, ar primi 10% dintr-un viitor transfer. Chiar şi aşa, Valeriu Iftime nu îşi doreşte ca mutarea să se realizeze în 2021.

"Părerea mea e că Olimpiu Moruţan e mai bun decât nivelul din zona Golfului. El trebuie să joace încă un an la FCSB, constant, cu numărul 10, după care trebuie să fie vândut în Europa pe o sumă foarte mare, dacă joacă în Europa League sau Champions League.

Reclamă

Dacă ar fi să îi dau un sfat, l-aş mai ţine un an după care ar pleca în Spania, Italia, unde se joace fotbal. Este altruist, joacă pentru jucătorii de la FCSB şi pentru ofertele lor.

E extraordinar. El trebuie jucat în spatele vârfurilor. Este unul dintre cei mai talentaţi români din ultimii ani. Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis", a spus Iftime, pentru AntenaSport.

Arabii îi oferă un contract de cinci stele lui Moruţan. Internaţionalul român ar încasa un salariu anual de 2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Becali negociază cu patronul lui Manchester City
  • Sheikh Mansour are în conturi o sumă uriaşă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 21:00 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico”. Echipele de start 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:56 VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari 19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și