Închide meniul

Gigi Becali, război cu Edi Iordănescu. "Să nu mai comenteze ce spun patronii. Mi se pare o problemă tupeistă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 7:46

Gigi Becali, război cu Edi Iordănescu. "Să nu mai comenteze ce spun patronii. Mi se pare o problemă tupeistă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, replică dură pentru Edi Iordănescu

Gigi Becali i-a răspuns ironic lui Edi Iordănescu şi a reluat acuzaţiile la adresa arbitrajului din meciul tur al sezonului regulat, de la CFR Cluj – FCSB 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, către Edi Iordănescu: "El e antrenor, să-şi vadă de treaba lui"

”A fost un meci unde nu mă pricep eu la fotbal bine, că aşa a zis Edi. Şi dacă nu mă pricep eu bine, aşa nu mă pricep la fotbal, dar îmi convine rezultatul. Mai vreau să-i transmit lui Edi ceva. El e antrenor, să-şi vadă de treaba lui, să nu mai comenteze ce fac patronii şi să nu mai propună el. Că ne propune el nouă, nenea Edi, să nu mai vorbim despre arbitraj, nimeni.

Măi nenea Ieedi (n.r. îi propunţă numele greşit în mod ironic), vezi de treaba ta, antrenează echipa şi lasă filozofia, nenea Iedi. La fotbal nu mă pricep, dar la arbitraj ştie toată lumea că, dacă pune mâna Camora şi apără Camora mingea cu mâna, este 11 metri.

"După inventează un 11 metri şi ştie toată lumea că Edi trebuia 6 puncte la noi, în plus, şi Edi avea 7 puncte în minus. Nu un punct, că a zis că a recuperat Edi. N-a recuperat nimic Edi de când a venit. Este vorba despre 6 puncte dus şi întors, pe care le-au furat şi încă un 7 puncte. Nu mai punem încă 2 puncte care le-a dat cadou arbitrul celălalt", a comentat Gigi Becali, potrivit telekomsport.ro.

Gigi Becali, către Edi Iordănescu: "Mi se pare o problemă tupiestă, vezi de treaba ta!"

Şeful FCSB consideră că Iordănescu are prea mult tupeu, dar i-a transmis că el are o problemă doar cu CFR Cluj.

Reclamă

"Nu mă pricep la fotbal, dar dacă vine unu în careu şi îţi dă şi îţi rupe piciorul, ştiu că e 11 metri. Atunci să schimbe Edi regula, dacă îi dă şi îi rupe unul piciorul lui Tănase, nu este 11 metri, Edi.

Mi se pare o problemă tupiestă, vezi de treaba ta, antrenează echipa că eşti antrenor. Ce te bagi tu ce facem noi, conducătorii şi patronii? Eu n-am treabă cu el, am treabă dacă joc cu Edi, este Edi antrenor la CFR, eu am treabă cu CFR şi dacă pune Camora mâna pe ea (n.r. pe minge), eu zic că e 11 metri", a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Cu ce l-a enervat Edi Iordănescu pe Gigi Becali

Gigi Becali a reacţionat după declaraţiile lui Edi Iordănescu de la finalul derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-0. Antrenorul oaspeţilor a acuzat anularea unui gol la Păun şi neacordarea unui penalty la Camora şi a susţinut că arbitrul Ovidiu Haţegan a fost intimidat de declaraţiile lui Gigi Becali.

"A început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor! Ok, ştie partea tehnico-tactică, dar nu poate să stăpânească și arbitrajul. Nu există meci al CFR-ului pe care să nu-l comenteze. Noi suntem hoții cu buzunarele goale. Se crează o imagine falsă.

Propun ca din play-off să ne oprim toţi de la comentarea arbitrajelor. Putem să ne abţinem toate echpele din play-off, să nu mai punem presiune. Ţi-e teamă să dai (n.r. penalty) pentru că după aceea se strigă", a spus Edi Iordănescu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și