Închide meniul

Gigi Becali, reacţie dură, după ce a aflat salariile uriaşe de la CSA Steaua: "Ce caută Armata să aibă fotbal?" Care este salariul real al lui Toni Petrea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 8:46

Gigi Becali, reacţie dură, după ce a aflat salariile uriaşe de la CSA Steaua: "Ce caută Armata să aibă fotbal?" Care este salariul real al lui Toni Petrea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali crede că Armata iroseşte banii publici investiţi în fotbal la CSA Steaua

Daniel Opriţa este plătit cu 5.000 de euro lunar, iar George Ogăraru primeşte cu o mie de euro mai puţin, potrivit gsp. Opriţa a fost creditat cu un salariu la fel de mare ca al lui Toni Petrea la FCSB. Dar Gigi Becali a dezvăluit suma reală cu care îşi plăteşte antrenorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, despre CSA Steaua: "Vom câștiga procesele și-i vom duce în Liga 4"

Becali a anunţat şi ce probleme ar urma să aibă CSA Steaua. ”Toni Petrea are 4.000 salariu, deci el (n.r. Opriţa) are mai mult, 1000 în plus. Dar nu asta e problema. Să întrebăm care este finalitatea. Pentru că trebuie să vină un privat! Cum am fost și eu. Vom câștiga procesele și-i vom duce în Liga 4. Trebuie să fie societate comercială ori asociație non profit. Cu 7 generali, 9 colonei și să facă cotizații să țină echipa. Să fie cineva care să dea bani”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro

Şeful FCSB susţine că procesul în care Armata îi cere despăgubiri pentru folosirea mărcii Steaua nu va ajuta deloc echipa de fotbal a celor de la CSA.

”Banii se vor duce la CSA, nu la fotbal. Și echipa pe care o vor înființa nu se va putea numi Steaua, pentru că marca e la stat. Orice societate va trebui să dea acei 3.600.000 de euro la Armată, pentru că e publică. Se face licitație, da, dar acolo poate merge oricine. Plus că e acea sumă de 3.600.000 de euro. S-au încurcat ca puiu în lână. Se pot asocia cu cine vor , dar mai întâi trebuie să dea banii aceia. Și nu-i va da nimeni”, a mai spus Becali.

Gigi Becali: "Pentru ce să cheltui un milion din bugetul statului să faci fotbal?"

Finanţatorul liderul din Liga 1 susţine că Armata iroseşte banii pe care îi investeşte la secţia de fotbal a celor de la CSA.

Reclamă

"De la un moment încoace, nu mă mai supără nimic. Nu mă mai enervează nimic îîn România. Se întâmplă nişte lucruri anormale de îţi vine să râzi. Ce caută Armata să aibă fotbal? Şi pentru ce să cheltui un milion din bugetul statului să faci fotbal? Pentru ce dai bani să joci în Liga a 3-a şi a 4-a. Când tu ai o echipa Steaua FCSB, care e ambasador şi activează în cupele europene. Pentru ce să faci o echipă care oricum va retrograda? O să ramană încă un an în Liga a 3-a, că o să aibă finala cu mine şi nu va promova", a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și