Închide meniul

Gigi Becali ştie cum să îl potolească pe Florinel Coman. Omul său de încredere îi poate deveni şofer. "Uite unde te duc maşinile astea scumpe!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2021, 16:19

Gigi Becali ştie cum să îl potolească pe Florinel Coman. Omul său de încredere îi poate deveni şofer. "Uite unde te duc maşinile astea scumpe!"

Profimediaimages

Florinel Coman, anchetat de poliţişti

"Mbappe" Coman s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând cu 165 de kilometri la oră. Permisul său, luat în Ucraina, nu era înregistrat în România. Poliţiştii au considerat că documentul este fals şi fac cercetări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Vreţi să i-l dau pe Ionuţ Luţu lui Florinel Coman?"

E treaba lor ce fac jucătorii mei în timpul liber, că nu stau eu să întreb care de la echipă are permis sau nu. Dar vreti să mă fac si instructor auto?! Sper că pățania asta a lui Florin o să fie învățătură de minte pentru toata lumea. Eu aș da de permis doar în Romania. Eu îmi conduc singur mașina, deși îl am și pe Luțu la dispozitie.

Vreți sa i-l dau pe Luțu lui Florinel Coman?! Glumesc și eu, dar să știți că am vorbit cu băiatul și el îmi spune ca a facut totul pe corecte acolo în Ucraina. Și mașinile astea scumpe uite unde te duc. Iți vine să bagi talpa în ea. De ce crezi că mă enervasem atunci pe Moruțan cu mașina aia? Ce am avut de transmis i-am spus lui Coman și sper că a băgat la cap”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Cum se poate obţine un permis de conducere în Ucraina

"Are carnet! Dar ei nu ştiu, pentru că l-a luat în Ucraina. E valabil, dar ei au verificat doar aici, în România, şi nu era. Trebuia să îl înregistreze. Nu-i problemă. Îi dă o amendă pentru că nu l-a înregistrat", a spus şeful FCSB pentru AS.ro.

Permisul arătat de Florinel Coman are mai multe categorii, inclusiv pentru autovehicule cu remorcă, lucru care le-a dat de bănuit poliţiştilor.

Reclamă

În Ucraina, este o adevărată filieră de obţinere a permiselor. În mod legal procesul este anevoios, aşa că mulţi doritori apelează la căi "ocolitoare". Între 600 şi 800 de euro ar costa obţinerea permisului din Ucraina, scrie impact.ro.

Poliţia a descoperit în mai multe rânduri persoane cu permise false, unele dintre acestea neavând paşaport, un document fără care nu ar fi avut cum să susţină examentul de conducere în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și