Închide meniul

Gigi Becali, un nou atac la adresa Anamariei Prodan: "A uitat ce antrenor îl trimitea pe Man să joace în Liga 3?". Şeful FCSB spune că transferul la Parma era să pice

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 16:16

Gigi Becali, un nou atac la adresa Anamariei Prodan: "A uitat ce antrenor îl trimitea pe Man să joace în Liga 3?". Şeful FCSB spune că transferul la Parma era să pice

Gigi Becali l-a sunat pe Laurenţiu Reghecampf

Hepta

Gigi Becali a continuat războiul cu Anamaria Prodan, dar acum l-a luat la ţintă şi pe Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "A uitat Ana ce antrenor îl trimitea pe Man să joace în Liga 3?"

Gigi Becali l-a ironizat pe antrenor, pentru că nu a luat în serios talentul lui Dennis Man când era pe banca lui FCSB.

"A uitat Ana ce antrenor îl trimitea pe Man să joace în Liga 3? Giovanni a vorbit de salariul lui Man pentru că e un om capabil. El mi-a facut intrarea la patronul Parmei, nu Ana. 

Eu am tacut o perioadă pentru că nu am vrut să se strice ceva la acest transfer și să îl ratăm tocmai pe final. Dar am avut noroc cu Giovanni că a intrat pe fir și am putut să discut direct cu patronul de la Parma. Eu cred că Ana nici nu îl cunoștea", a spus Gigi Becali, în prosport.

Gigi Becali: "Alţii au vrut circ și era să pice și transferul"

Patronul FCSB i-a luat apărarea vărului său, care a intermediat transferul, deşi jucătorul se află sub contract cu Anamaria Prodan. Gigi Becali spune că din cauza scandalului transferul lui Man la Parma era să pice.

Reclamă

"Cu ce a greșit Giovanni? Eu i-am spus să discute și de banii de salariu pentru băiat pentru că i-am promis mai de mult lui Man că o să plece de la mine undeva pe 1 milion de euro salariu. 

Dacă o să ne ajute Dumnezeu să câștigăm campionatul, o să vedeți că și alți jucători vor prinde să plece de la noi tot la 1 milion de euro salariu. Nu am vrut circ, alţii au vrut circ și era să pice și transferul. 

Dar va spun încă o dată că Ana nu va mai avea cu mine nicio relație. Să termine cu frazele alea gen familia mea, pentru că nu vreau să mai discut cu ea niciodată în viața mea", a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB îi transmisese deja lui Reghecampf că nu contează dacă va semna cu Craiova, pentru că tot FCSB va lua campionatul. Antrenorul s-a implicat şi el în scandal şi i-a trimis un mesaj lui Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și