Închide meniul

Ilie Dumitrescu a trecut peste dezastrul de la FCSB. Jucătorul remarcat la Iași: ”E lucid, cerebral și are personalitate"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2020, 5:47

Ilie Dumitrescu a trecut peste dezastrul de la FCSB. Jucătorul remarcat la Iași: ”E lucid, cerebral și are personalitate"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Octavian Popescu în meciul cu Slovan Liberec

FCSB a fost distrusă la Iaşi, dar Ilie Dumitrescu a reuşit să remarce un jucător al roş-albaştrilor. Octavian Popescu are 17 ani şi a impresionat după doar 3 meciuri disputate pentru echipa lui Petrea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Aș vrea să-l remarc pe Octavian Popescu. Și pe Simion, dar Popescu e remarcatul meu. Mi s-a părut că poate juca și cu prima echipă.

Ilie Dumitrescu: "Popescu e lucid, cerebral și are personalitate"

Chiar ar evolua mai bine lângă Florinel Coman și Dennis Man. E lucid, cerebral și are personalitate. Are calități.

Nu vreau să mă pronunță încă, din cauza acestei situații cu virusul. Dar am văzut lucruri bune la FCSB. Sunt niște semne… Man e la un nivel la care nu l-am văzut niciodată, la fel și Florinel Coman. Și mai e și Moruțan”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport

Jucătorul observat de Victor Piţurcă la Universitatea Craiova a ajuns gratis la FCSB, chiar în această vară.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și