Închide meniul
Foto

Imagini fabuloase cu Mario Jardel în România! Cum arată fostul star de la Porto şi Galatasaray la 49 de ani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2023, 21:44

Imagini fabuloase cu Mario Jardel în România. Fostul star de la Porto, Sporting şi Galatasaray a venit la Cluj pentru a participa la un meci demonstrativ între legendele României şi cele de la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Cluj, Mario Jardel se va întâlni cu Gică Hagi şi Gică Popescu, alături de care a scris istorie la Galatasaray. Mario Jardel s-a arătat încântat că a revenit în România.

Imagini fabuloase cu Mario Jardel în România

„E o mare sărbătoare, nu e prima dată când vin aici„, a spus Mario Jardel la sosirea la Cluj. Şi Gică Popescu a vorbit înaintea meciului demonstrativ în care va juca alături de Jardel şi de Hagi.

„Mult mai relaxat acum, dar ne va fi mai greu decât duminică, cu CFR-ul. Din păcate, nu ne-am antrenat, dar avem atâția antrenori aici încât mi-e teamă de ce va fi mâine. Pentru noi e un moment incredibil, extraordinar atunci când ne revedem, să ne aducem aminte dem omentele frumoase petrecute pe teren, la echipa națională. Din păcate, se întâmplă rar la astfel de evenimente, dar atunci când se întâmplă venim cu mare plăcere„, a spus Gică Popescu.

Mario Jardel a cucerit cele două Ghete de Aur, care sunt decernate celui mai bun marcator dintr-un sezon în campionatele Europei, în 1999 şi 2002.

Reclamă

Brazilianul a jucat şi alături de mai mulţi români. El a fost coleg cu Marius Niculae la Sporting Lisabona şi cu Gică Hagi şi Gică Popescu la Galatasaray Istanbul.

Cine e Mario Jardel

Fostul atacant, dublu câştigător al “Ghetei de Aur”, în 1999 şi 2002, şi cel mai bun marcator în UEFA Champions League, în sezonul 1999/2000, a traversat o perioadă de glorie la Galatasaray, între 2000 şi 2003, cu goluri marcate într-un ritm impresionant. Jardel a ajuns la Galatasaray imediat după ce echipa din Istanbul câştiga Supercupa Turciei şi Cupa UEFA, în acelaşi an. Mai mult, a câştigat de 4 ori titlul campionatului Portugaliei, atât în tricoul lui Sporting Lisabona, cât şi al lui FC Porto. Campion mondial cu Naţionala U20 a Braziliei, Mário Jardel are în palmares şi titlul de Fotbalistul Anului 2002 în Portugalia, dar şi Copa Libertadores în sezonul 1994/1995 cu Gremio Allegrense.

Echipa All Stars Romania: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Florin Răducioiu, Dorinel Munteanu, Ciprian Marica, Ionel Ganea, Marius Niculae, Ioan Ovidiu Sabău, Ionuţ Lupescu, Răzvan Raţ, Gheorghe Mihali, Iulian Filipescu, Bănel Nicoliţă, Constantin Gâlcă, Răzvan Prodan – fiul regretatului Didi Prodan, Cristian Dulca, Bogdan Stelea, Florin Prunea.

Reclamă 4 / 0/3
Echipa Galatasaray Legends: Mario Jardel, Bulent Korkmaz, Hakan Unsal, Ümit Davala, Ergun Penbe, Fatih Akyel, Kerem Inan, Suat Kaya, Hamit Altintop, Capone (Carlos Alberto de Oliveira), Ayhan Akman, Umit Karan, Hasan Kabze, Cihan Haspolatu, Faruk Atalay.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și